2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Szerdán indul a jegyvásárlás a szlovák–magyar EB selejtezőre

A magyar futballválogatott március 21-én Nagyszombatban kezdi meg a 2020-as Eb selejtezősorozatát, a mérkőzésre jövő szerdán kezdődik a jegyárusítás.

A szlovák szövetség (SFZ) mintegy kétezer belépőt biztosít a magyar szurkolók számára, a jegyek 7800 és 9900 forintba kerülnek. A mérkőzésre szóló belépők interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig közel 350 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál szerezhetők be.

Egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

A szurkolók névre szóló utalványokat kapnak, melyeket a meccs napján a nagyszombati stadionnál válthatnak át személyes azonosítást követően hivatalos meccsjegyre – írja az mlsz.hu.

Szlovákiában még nem lehet belépőket venni a nagy érdeklődéssel várt szlovák–magyar rangadóra, amelyet az UEFA kockázatos mérkőzésnek minősített. A SFZ jelezte, hogy hamarosan a futbalsfz.sk honlapon beszámol a jegyvásárlás részleteiről. Érdekes, hogy a március 24-i, Wales–Szlovákia Eb-selejtezőre 35 euróért korlátlan mennyiségben lehet belépőket rendelni.

Vadhajtás kommentár:

Ugyebár az MLSZ nem ad belépőt külön azoknak, akik rendszeresen ott vannak a válogatott mérkőzéseken. Akkor is amikor a csapatnak rosszul megy, amikor szinte csak ők vannak, akik mennek a csapat után. Pl. a Carpathian Brigade. Így az MLSZ-nek hála nem lesz szervezett utazás, mert belépő nélkül ilyet nem lehet szervezni. Akik belépőhöz jutnak, azok kis létszámba utaznak majd ki. És ha ezeket emiatt "levadásszák" a szlovákok, akár csak egy magyar szurkoló is megsérül, azért Vági főtitkár és Csányi elnök felel, illetve az is lehet, hogy megint privát turisták lesznek a meccsen a mindig kitartó ultrák helyett. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató