Vadhajtások

Salvini a nyitott határokat követelő balosnak: fogadj be migránsokat az otthonodba!

Salvini belügyminiszter közölte a nyitott határokat pártoló baloldalival, hogy a kormányzat szívesen küld neki 10-20 migránst, akikről gondoskodhat, majd hozzátette, “minél több pénzük van a kommunistáknak, annál inkább szeretnek erkölcsről papolni másoknak” – számolt be róla az Infowars.

A párbeszéd az adriai Giulianova városában zajlott az elmúlt hétvégén. Amikor a balos “szaros gyilkosnak” nevezte Salvinit, a politikus így válaszolt:

“Tapsoljuk meg az úriembert, aki épp most nyert magának tíz migránst otthonra. Szükségünk lesz a teljes nevére és az adószámára és küldünk máris egyből húszat, akikről gondoskodhat. Ebéd, uzsonna, vacsora, barátom.”

Ezután Salvini rámutatott a középosztálybeli baloldaliak képmutatására, akik bár tárt karokkal fogadják a tömeges migrációt, annak következményeit nagyban elkerülik, hiszen minden ezzel járó nehézség a szegényebb társadalmi rétegeket terheli.

Salvini határozottan kijelentette:

“A gyilkosok azok, akik társtettesként segítik az embercsempészeket, így  változtatva temetővé a Földközi-tengert.”

A belügyminiszter azt is elmondta, hogy a bűnöző embercsempészek a keresett pénzből fegyvereket és drogokat vásárolnak, amelyeket aztán Olaszországban értékesítenek.

“Soha életemben nem leszek a drogkereskedők partnere Giulianovában és haza fogom küldeni ezeket az embereket, az elsőtől az utolsóig.”

Az elmúlt években több társadalmi kísérlet bizonyította (pl. az alábbi), hogy bár a balosok roppantmód lelkesednek a tömeges bevándorlás iránt, amikor arra terelődik a szó, hogy akkor fogadjanak be néhányat saját otthonukba, akkor némiképp elhalkulnak.

Geib Hajnalka – Vadhajtások.hu