2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A londoni késelések többségét fiatal bevándorlók követik el

Egy kimutatás szerint Londonban az utóbbi időben elkövetett késestámadások mögött jórészt 19 év alatti fiatalok állnak. Az elkövetők több mint háromnegyede migrációs háttérrel rendelkezik,- írja az echotv.hu.
A londoni rendőrség napokban közzétett kimutatása szerint Anglia fővárosában az utóbbi időben elkövetett késes bűncselekmények majdnem felét 19 alatti, jórészt migrációs háttérrel rendelkező fiatalok követték el, 8 százalékban pedig 10 és 14 év közötti gyerekek voltak az elkövetők.
Ade Adelekan főparancsnok szerint, a számok elkeserítőek, főleg, hogy ilyen magas számban köthetők fiatalokhoz a késes bűncselekmények.
A jelentések szerint az elkövetők több mint 70 százaléka bevándorló hátterű.
A tavalyi év során a fővárosban elkövetett késes bűncselekmények száma rekord magas volt, az előző év mért időszakhoz képest 15 százalék emelkedés látszódik - számol be a Breitbart. A londoni rendőrség elismerte, hogy a rendőröket és a fegyveres erőket folyamatosan képezni kell, azonban az utóbbi időszakban használt taktikai megoldások, mint a "Stop and Search" hatékony megoldásnak tűnik az ilyesfajta bűncselekmények megállítására. A mostani vezetés alatt Londonban a mindennapok részévé vált az erőszak. A rendőrség adatai szerint csak a londoni metróban 43 százalékkal nőtt meg az elkövetett bűncselekmények száma, mióta Sadiq Khan átvette a város vezetését. Ezek mellett a fegyverbirtoklással kapcsolatos bűnesetek száma 125, a rablásoké 80 százalékkal ugrott meg.
Forrás: Echo Tv - 888.hu
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató