Vadhajtások

Harc a jegyekért

Áll a bál. Káosz alakult ki a szlovák-magyar EB selejtező jegyei miatt.

A szervezett szurkolói csoport képviselői nem jutottak még jegyekhez.

Összeomlott a rendszer

Ma reggel kezdte értékesíteni a márciusi Szovákia – Magyarország EB selejtező belépőit az MLSZ. A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja sem bírta a vásárlási rohamot, így elég nehézkes a jegyek beszerzése.

8:02-kor a honlap szerint már elfogytak a belépők

A szervezett szurkolóicsoportok is rajta vannak az ügyön, remélhetőleg nem turisták fognak megjelenni a nagyszombati stadionban.

Informátorunk szerint:

“Nagy kérdés, hogy a 2000 belépőből mennyi volt a rendszerben. Mennyit kaptak titokban az utazási irodák, szponzorok, klubok, játékosok, politikusok. A drágább belépők vásárlására nem is volt opció. Vági Márton, MLSZ főtitkár személyes döntése volt, hogy ne kapjon belépőt a Carpathian Brigade és a többi csoport, illetve hogy emiatt ne legyen szervezett utazásuk. Ha csak egy magyar szurkolót is inzultus ér, azért személyesen a főtitkár felel. Már csak azért is, mert a biztonsági vezetők is egy szervezett utat támogattak volna.”

A facebookos szurkolói oldalakon is elégedetlenségüknek adtak hangot az igazi fanatikusok.

Percről-percre:

10:00

Az MLSZ Fb oldalán jelent meg egy közlemény:

Csányi Sándor, MLSZ elnök nyilatkozta, lassan 4 éve:

“A magyar labdarúgás barátainak és a válogatott csapat szurkolóinak elsöprő többségéhez hasonlóan magam is megdöbbenéssel figyeltem mindazt, ami a magyar-román mérkőzés jegyértékesítése kapcsán a mai napon történt”

– idézte az MLSZ honlapja este Csányi Sándor elnököt.

“E nehéz nap végén éppen ezért először is szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akinek kényelmetlenséget okoztunk, akik hosszú órákig álltak a sorban vagy próbálkoztak sikertelenül az online jegyvásárlással.”

Kabaré!

11:30

MÁS MEGOLDÁS NEM LÉVÉN, A KIEMELT JELENTŐSÉGŰ, SZURKOLÓI SZEMPONTBÓL IGAZI PRESZTÍZSCSAPAT JELENTŐ MÉRKŐZÉSRE SOK FUTBALLSZERETŐ MAGYAR ÍGY VÉLHETŐEN A HAZAIAK SZÁMÁRA FENNTARTOTT SZEKTOROKBA PRÓBÁL MAJD BEJUTNI – ÍRJA A FELVIDÉKI KORKEP.SK, KIEMELVE ENNEK KOCKÁZATÁT.

12:25

FIGYELEM!

A jegymester.hu oldalon érdemes próbálkozni, illetve személyesen a Bálnánál, Lurdynál és az Operánál!

13:30

Minden jegy elkelt az MLSZ tájékoztatása szerint:

Érdekesség, hogy a drágább jegyek nem is kerültek forgalomba…


14:20

Közleményt adott ki a Carpathian Brigade:

 

Cikkünket frissítjük!