2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Az européer lengyel képviselő az agymosottakat szereti, a többieket a pokolra kívánja

Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke egy Twitter-üzenetben ezt írta:

Azon tanakodom, hogy vajon milyen különleges helyet tartogat a pokol azok számára, akik anélkül kampányoltak a brit kilépés mellett, hogy bármiféle tervük lett volna ennek biztonságos kivitelezésére.

"Arrogáns zsarnokoskodók"

"Ötven nap van hátra a kilépésig. Tudom, hogy még mindig nagyon sokan reménykednek a folyamat visszafordításában, és én is velük vagyok teljes szívvel, azonban a tények nyilvánvalók. A brit kormányfőnek, illetve az ellenzék vezetőjének Brexit-párti kiállása jelenleg kizárja ennek a lehetőségét" – mondta Donald Tusk, miután Leo Varadkar ír miniszterelnökkel egyeztetett.

Reményét fejezte ki, hogy Theresa May brit miniszterelnök csütörtökön új, működőképes javaslatokkal áll elő a rendezetlen kiválás elkerülése érdekében.

A UKIP korábbi vezetője, a kilépés egyik szószolója, Nigel Farage nem hagyta szó nélkül a bírálatokat, ezt tweetelte válaszul:

Az unióból való kilépésessel megszabadulunk az Önhöz hasonló arrogáns, nem választások útján hatalomra kerülő zsarnokoskodóktól. Számomra ez úgy maga a mennyország.

Forrás: BBC - Híradó nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató