Vadhajtások

Ilyen a modern foci: a tragikus hirtelenséggel elhunyt labdarúgó átigazolási árán vitatkozik a két klub

Mint ismert, január 21-én este eltűnt a francia Nantes-ból a walesi Cardiffba tartó repülőgép – fedélzetén a Premier League-ben szereplő Cardiff Citybe igazoló Emiliano Salával. Az argentin játékos sajnos azóta sem került elő élve – a legutóbbi hírek szerint találtak egy holttestet a gép megtalált roncsában, ám nem biztos, hogy róla van szó, egy szakértő szerint elhagyhatta a repülőgépet a süllyedés előtt.

A játékost a szerencsétlen eset előtt átigazoló Cardiff még nem fizette ki Sala árának első részletét a Nantes-nak, ami olyannyira nem tetszik a francia klubnak, hogy ultimátumot adott a walesieknek.

BBC Wales értesülései szerint a Nantes nyomatékosan megkérte a Cardiff Cityt arra, hogy fizesse ki az átigazolás kapcsán keletkező 15 millió fontos tartozásának első részletét – három év alatt kell folyósítania a teljes összeget a PL-csapatnak.

A Nantes tíz napot adott arra a Cardiff Citynek, hogy átutalja a pénzt, ellenkező esetben jogi útra tereli az ügyet.

A BBC Walesnek nyilatkozó cardiffi forrás állítása szerint a PL-csapat meglepődött a franciák reakcióján, ám a vezetőség enged majd a kérésnek, ám előbb szeretné, ha tisztáznának minden részletet.

Forrás: NSO