Vadhajtások

Véleményünk: 30 baromarcú ne zárjon le hidakat – elfogytak az emberek a tüntetésekről

Egy egész rövid véleménycikkel jelentkezünk így a nap végére.

Akik követték a mai tudósításainkat – és hálisten sokan voltatok, ez jól látszik a többezres megosztásokon – azok láthatták, hogy itt már nem tömegekről lehet beszélni, hanem, ahogy az elejétől fogva mondtuk, egy maroknyi agyhalott társaságról.

Színtelen, szagtalan, semmittevő, baromarcú hőzöngők, akik a mai napig nem tudnak beletörődni a tavaly áprilisban elszenvedett választási vereségükbe. Úgy gondoljuk, ahogy a nap végére be is bizonyosodott, hogy hiába a területfoglalási engedély, akár a Lánchídra is, nincs mögöttük támogatottság, nincs mögöttük hús-vér ember.

Így hát ideje lenne azt a 30 retardált barmot hazazavarni a kurva anyjába a hídról, betiltani ezeket a tüntetésnek nem nevezhető szarságokat és területfoglalásokat.

A többség is így gondolkodik már, hiszen csak végig kell nézni az ellenzéki pártok közösségi oldalain, vagy a megmondóembereikén. Már a saját szimpatizánsaik is feladták illetve szánják ezt a kialakult helyzetet.

Röviden annyi a véleményünk, hogy innentől kezdve 30 baromarcú ne foglalhasson el hidakat és utcákat, takarodjanak ki egy rétre és beszélgessenek ott.

Köszönjük.