Vadhajtások

Miskolci “helyi fiúk” kövekkel dobálták az autókat

A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Közeledésrendészeti Osztálya két 15 éves helyi “fiúval” szemben – közölték a Police.hu-n. A gyanúsítottak 2018. április 24-én 19 óra körül Miskolcon, a Csabavezér út fölötti vasúti átjáróról közel 30 kővel dobálták meg az arra közlekedő autókat, és az egyiket el is találták.

A sértetti bejelentést követően azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két “fiút”. A fiatalkorúak kihallgatásukon beismerték és “megbánták” tettüket.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eset kapcsán felhívja a szülők figyelmét, amennyiben szükséges, mondják el gyermekeiknek, hogy a “csínytevések” tragikus következményekkel is járhatnak. Biztosak vagyunk benne, hogy két öregezés között el fogják mondani nekik…

Forrás: Police.hu

RSS
Twitter
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial