Vadhajtások

Wiesbaden: Antifák zavarták meg a sárgamellényesek felvonulását

Hírblokk:

A német balliberális hatalom verőlegényei, az Antifa most a sárgamellényesek ellen lépett fel

 

Úgy látszik, hogy Németországban is kezd kialakulni a sárgamellényes mozgalom. Korábban már 2000 fős tüntetés volt Stuttgartban, ezúttal Wiesbadenben gyűltek össze a demonstrálók.

Szombatra a helyi antifasiszta szervezetek is készültek és megzavarták a (bevándorlás-ellenes) sárgamellényesek felvonulását. A rendőröknek kellett közbe avatkozniuk.


Svédország: 15 autó gyulladt ki Gavle-ben

Ahogy azt megszokhattuk már “nemzeti szokás” lett a svédeknél a gyújtogatás. Vasárnap éjjel 15 autó égett ki.

Az Svt.se információ szerint Jarlavägen-ben, és Gävle-ben 7 kocsit gyújtottak fel ismeretlen elkövetők, majd később összesen 15 autó égett ki. Számos közülük teljesen kiégett mielőtt a tűzoltók a helyszínre érkeztek.

A szemtanúk láttak egy férfit a kocsik között mászkálni, akinek köze lehetett a bűncselekményhez. reggel 8 órakor előállítottak a rendőrök egy 17 férfit, de az ügyészség szerint nincs elegendő bizonyíték ellene, így szabadlábon védekezhet.


A NATO megölt 16 civilt – köztük 7 gyereket – Szíriában egy lakónegyed bombázása közben

A Russian Today cikke szerint:

A szíriai SANA hírügynökség arról számolt be, hogy legalább 16 embert, köztük hét gyereket öltek meg az amerikai vezetésű koalíciós légi csapások. A támadások Deir ez-Zor városától délkeletre történtek.

A légzsákok egy lakóövezetet céloztak Al-Bagouz városának peremén, Szíria délkeleti részén. Az állami hírügynökség a helyi forrásokra hivatkozva szerint (Az Ikhbariya TV-csatorna) :

A nemzetközi koalíció légierEje újabb bűncselekményt követett el: 16 polgárt, köztük hét gyermeket öltek meg masszív légi csapásokon Bagu-ban a Deir ez-Zor délkeleti tartományában.


Az EU elkezdte a Migrációs paktumot törvénybe önteni

A philosophia-perennis.com cikke szerint a bizottság megalkotott egy “akciótervet” az úgynevezett  “dezinformáció” ellen.

Az új irányelv szerint az újságíróknak arra kell majd különösen figyelniük, hogy az iszlám, vagy muszlim szavakat ne használják negatív szókörnyezetben.

A polgárok meg kötelesek jelenteni, ha a közösségi médiákban szidják valakik a muszlimokat és az elkövetőket pénzügyileg kell büntetni.

A cselekvési terv  négy területre összpontosít

Az egyik ilyen pl. a dezinformáció jobb felismerése (az Európai Bizottság 5 millió eurót különített el erre a projektre, és nyilvánvalóan elvárja, hogy a tagállamok nemzeti szinten is hozzájáruljanak).

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

RSS
Twitter
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial