2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Minden hétre egy közlemény: Most Szívós szemű Mártát veszik védelembe a DK-sok, a Jobbikkal együtt

Talán már meg sem lep senkit, de azért rögzítsük: Gyurcsány pártja ad ki olyan közleményt, melyben jobbikos aláírások szerepelnek, mint arra az atv.hu is rámutat. Egy héttel korábban egyébként pont fordítva jártak el. Aki nem hatódik meg ennyi gyöngéd tapintaton és figyelmességen, annak nincs is szíve.

Az elvtársi kiállás szövege és az aláírók neve:

Nem hittük volna, hogy a Fidesz a legalja módszereket fogja használni Demeter Márta képviselőtársunk ellen. A vele szemben alkalmazott lejárató eszközök elfogadhatatlanok.

Szolidárisak vagyunk Demeter Márta képviselőtársunkkal, felkészültünk a következő támadásokra. És azt akarjuk, hogy tudja az egész fideszes gépezet: Nem törnek meg bennünket!

Vadai ÁgnesDemokratikus KoalícióBangóné Borbély IldikóMSZPBősz AnettLiberálisokGurmai ZitaMSZPHohn KrisztinaÚj KezdetKunhalmi ÁgnesMSZPPotocskáné Kőrösi AnitaJobbikSchmuck ErzsébetLMPSzabó TímeaPárbeszédSzél BernadettFüggetlenVarga-Damm AndreaJobbik

A Jobbik külön közleményben is kiállt a volt MSZP-s képviselő mellett, átvéve Vadaiék jelmondatát a "meg nem törésről"

A Jobbik szolidáris Demeter Mártával

Ismét átlépte a Fidesz és lakájsajtója gusztustalanságban és karaktergyilkolászásban az alapvető erkölcsi határokat. Miután egy koncepciós eljárás keretében nemzetbiztonsági kockázatnak minősítették Demeter Mártát, a lejáratóhadjáratukba sikerült bevonni az LMP társelnökének elhunyt édesanyját is. A jobbikos politikusok számtalan esetben megtapasztalták már a Fidesz aljas és alantas módszereit. Ez a rezsim mindig tud mélyebbre és mélyebbre süllyedni. Közpénzből kitartott, politikai megrendelésre dolgozó lakájsajtója pedig örömmel végez el mindenfajta aljamunkát: hazudnak, álhíreket gyártanak, kegyeletsértően lépnek fel, visszataszító lejárató akciókat indítanak, gazdáikat pedig úgy éltetik, mint a Szabad Nép az ötvenes évek elején Rákosi és Sztálin elvtársakat. A Jobbik szolidáris Demeter Mártával és mindenkivel, akit Orbán rezsimje a lovagiasság legelemibb szabályait is figyelmen kívül hagyva, nemtelen eszközökkel támad. Mi soha nem fogunk megtörni!

Szilágyi György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató