2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Ha a hazaárulás növesztene

Gyöngyösi Márton mellett maximum ipari tanulónak tűnnek a régi szőrös fülű elvtársak.

Ha a hazaárulás növesztene, nos akkor Gyöngyösi Márton, a Jobbik egyik vezérürüje ülve nyalná a Holdat. Azt állítja, hogy ő több száz „józan és erkölcsös” honfitársával közös nyilatkozatban tiltakozott a George Soros ellen folytatott ordenáré akció ellen. (Gyurcsány is köztük volt.) De kussolt, mikor jobbikos jakhecek alázták a tisztességben megőszült, ám kétségtelenül szerény anyagi körülmények között élő nyugdíjasokat, kiröhögték őket, lehülyézték, és csirke-farhát kommandónak nevezték. Most viszont Gyöngyösi azt fájlalja, hogy a milliárdos George Sorosból közellenséget kreálnak. Nyilván akkor is a gyűlölet ellen harcolt, mikor olyan jót röhögtek egyéni és szervezeti szinten is a kampós zsidó nő orrbaveréséről szóló sztorin.

 

 

„Megpróbálhatnak még a Jobbik múltjából szerencsétlen és rossz kijelentéseket előrángatni, hogy megkérdőjelezzék néppárti politikánkat. Vádjaiknak azonban azért sincs valós alapja, mert néppárti politikánk egyik alapja éppen az a tanulság volt, hogy a Fidesz kormányzásán láthattuk, micsoda veszélyeket rejt az a politika, amely a gyűlöletre és ellenségképekre épül. Lehet, hogy a Jobbik korábban követett el hibákat, de beláttuk, hogy a valódi hazaszeretet nem épülhet a megosztásra. Mi képesek voltunk erőfeszítéseket tenni és változni, egyéni és szervezeti szinten is. Én levontam a tanulságot egykori szerencsétlen felszólalásomból és elnézést kértem érte. Most pedig felszólítom Orbán Viktort és kormánya propagandistáit, hogy ők is nézzenek magukba és hagyjanak fel azzal a szélsőséges politikával, amellyel sikerült Magyarországot Európa és a világ szégyenpadjára ültetni, hiszen ma már mindenhol úgy hivatkoznak hazánkra, mint egy olyan országra, amelyet egy szélsőséges és rasszista kormány irányít. Meggyőződésem, hogy az igazi hazafias politika nem az, hogy a másokban élő Magyarországot leromboljuk, hanem az, hogy ha a bennünk élő Magyarországot hozzá tudjuk tenni.”

 

Huh... Ezt a vegytiszta bolsevik dumát! (Rákosi mondta: határ a csillagos ég. Az a felső volt. Az alsó határ meg a Jobbik.) Gyöngyösi mellett maximum ipari tanulónak tűnnek a régi szőrös fülű elvtársak, akik, ha a nagy testvér úgy kívánta, akár havonta önkritikát gyakoroltak, megbuktatták magukat, persze csak szavakban, azután maradtak. Most hogy a nemzetközi helyzet fokozódik, a nagy testvér szerepét átvette George bácsi és Gyöngyösitől kért valamit.

Mi pedig imádkozzunk, hogy attól mentsen meg bennünket a Magasságos, hogy a Gyöngyösiben élő Magyarországot a mi hazánkhoz hozzá tegyék!

Forrás: czyla - Magyar Fórum

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató