2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

A szocik megint nem tudnak elszámolni

Az MSZP központi pénzügyi ellenőrző bizottsága nem fogadta el a párt 2019-es költségvetés-tervezetét, amit az elnökség jóváhagyásával a gazdasági igazgatóság nyújtott be — értesült a Magyar Nemzet.

A portál úgy tudja, a szervezet mérlegével vannak problémák, ezért a most hétvégi helyett, csak a nyáron esedékes kongresszuson fogadhatják el a párt büdzséjét. Az MSZP-ben azzal magyarázták a változtatást, hogy központi pénzügyi ellenőrző bizottságuk nem fogadta a párt 2019-es költségvetés-tervezetét, amit az elnökség jóváhagyásával a gazdasági igazgatóság nyújtott be.

 A Magyar Nemzet értesülései szerint az MSZP büdzséjét egyelőre a Pest megyei szervezet mérlegével kapcsolatos elszámolási problémák miatt nem lehet elfogadni.

A portál felidézi, tavaly ősszel kiszivárgott egy, az MSZP elnökének tulajdonított levél, amiben Tóth Bertalan arról írt, hogy „anyagi forrásaink beszűkültek, forrásaink jelentős részét a vidéki irodahálózat és alkalmazottaik fenntartására fordítjuk. Anyagi tartalé­kaink kiapadtak, az áprilisi választás előtt felvett hitelek jelentős része még visszafizetésre vár”.

Forrás: Magyar Nemzet

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató