2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Megszólalunk az ECHO TV által kirúgott emberek ügyében

Sokan tőlünk kérdezték, hogy igazak-e azok a hírek, miszerint az ECHO TV eltávolította a Keménymag című műsorából három vendégüket. Nem akartunk megszólalni a témában, ez nem a mi ügyünk, most is csak olvasóink kedvéért írunk pár sort erről. A hír igaz, maga az ECHO TV írt erről egy közleményt:
Az ECHO TV 2019. január 1-i Keménymag című véleményműsorában vállalhatatlan kijelentések hangzottak el Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő személyével kapcsolatban. Az ECHO TV Zrt. elnézést kér a politikustól és a nézőktől, és a továbbiakban eltekint a műsorban eddig szereplő vendégek meghívásától.
      Jákob Péter a jobbikos bejegyzéséből részlet:
Az Auswitzban( ezért akár 3 év letöltendőt is lehetne kapni, nem Ausvicc! Hanem Auschwitz,- a szerk.) megölt dédapám miatt változtatták meg a fideszesek önkényesen a nevemet vagy ez olyan általános dolog a „polgári” oldalon?
 Nos, erre csupán tényleg röviden reagálnánk:Jákob a Sneider lakodalomban ott volt? Ha ott volt, esetleg elkérte a mikrofont, és elmesélte szegény nagypapa történetét a lengetés után? De ha nem is volt ott, amikor kikerült a videó, hogy Sneider felesége belengetett (Arra van a hegy, menjünk fel), utána publikálta a szegény nagypapa történetét? Vagy a liberális szennyek olvasói között nem volt egy holokauszt felmenőkkel rendelkező, aki közleményt adott volna ki?  Mi a fasz folyik ebben az országban?  Mielőtt bárki félreértene bennünket, Jakabról köztudott volt a Jobbikban, hogy zsidó felmenői vannak, éppen ezért már az első naptól kezdve rengetegen így hívták a háta mögött, aztán a fórumokon is. De ami a legelképesztőbb az az, hogy Jákobot nem zavarja, sem a liberális szartartály médiákat a zsidózás, hiszen összefogás van, és akár a holokauszt felmenőkkel rendelkezők is szemet hunynak felettük.  Az, hogy az ECHO TV kitette a három srácot, nem a mi tisztünk megítélni. Cikkünk írója is Jákobnak nevezte a jobbikos politikust, mégis marad....  Vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató