2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Szlovák–magyar: „Az vegyen jegyet, aki a szlovákokért szorít”

A március 21-én Nagyszombatban sorra kerülő Szlovákia–Magyarország Eb-selejtezőre péntektől árusítják a hazai szektorokba szóló belépőjegyeket.

A Szlovákia–Magyarország (március 21., 20.45) Eb-selejtezőre szóló belépőjegyek, a vendégszektorba múlt héten belül nagyon rövid idő alatt, alig egy délelőtt elfogytak, miközben a hazai szektorokba február 15-től, vagyis péntek 12 órától kezdik meg a belépőjegyek árusítását Szlovákiában. A nagyszombati stadion befogadóképessége valamivel több mint 19 ezer fő.

A szlovák szövetségnek több kikötése is van a jegyértékesítéssel kapcsolatban. Egyrészt egy drukker maximum négy jegyet vásárolhat, a jegyek névre szólnak és nem átruházhatók. Az interneten lefoglalt belépőjegyeket mindenkinek kipostázzák a megadott lakcímre, ami csak szlovákiai cím lehet. A szlovák szövetség egyúttal kéri, a hazai szektorokba csak azok vegyenek belépőjegyet, akik a hazai csapatnak szurkolnak. Vagyis szeretnék elkerülni, hogy a hazai drukkerek között a felvidéki magyar szurkolók a magyar válogatottat biztassák.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) is péntektől árusítja a belépőjegyeket az MLSZ-klubtagok számára a Horvátország elleni, március 24-i, hazai Eb-selejtezőre, a Groupama Arénába. A nem klubtagok jövő héttől vásárolhatják meg belépőjegyeiket, ugyanakkor korábban már mintegy ötezer bérletet eladtak – a bérletek mindegyik hazai Eb-selejtezőre érvényesek.

Forrás: NSO
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató