2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Öt késelés egy éjszaka alatt

Szombat éjszaka és vasárnap virradóra Frankfurban, Kölben, Nürnbergben, Lingenben és Mülheim an der Ruhrban is késelés történt - írja a Focus.

Nürnbgerben egy 21 éves nőt támadott meg egy fiatal migráns, akinek sikerült elmenekülnie. Az áldozat a 18 éves barátnőjével több szórakozóhelyet is meglátogatott az éjszaka. Hajnali 5 körül indultak hazafelé, ekkor történt a késelés. Az áldozatot súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A 18 éves lány pontos leírást tudott adni az elkövetőről, akinek sikerült elmenekülnie a helyszínről. A Tag24 értesülései szerinta  rendőrség vasárnap délután elkapta a 25 éves iraki férfit.

Egy kölni bárban megkéseltek egy 28 éves férfit. Életveszélyes állatpotban került kórházba, ahol azonnal megműtötték. Állapotát sikerült stabilizálni. A rendőrség egy 26 éves férfit tartóztatott le az ügy kapcsán.

Lingenben egy 44 éves bicikliző nőt késelt meg két férfi. Lerángatták a kerékpárról, de amikor az áldozat elkezdett segítségért kiabálni, a támadók elmenekültek. A nőt az éjszaka megműtötték, nincs életveszélyes állapotban. Az egyik támadó maszkot viselt. Az elkövetők valószínűleg fiatalok voltak.

Frankfurt am Mainban egy 22 éves férfira támadták késsel. Kórházba került, de már hazamehetett. A rendőrséget állatólag a 19 éves elkövető hívta ki.

Mülheim an der Ruhrban egy 20 éves férfit késeltek meg. Egy fiatal pár találta meg az erősen vérző áldozatot, akit egy ötfős társaság egyik tagja szúrt meg. Az egyik tettes a rendőrség szerint 175 centiméter magas, rövid, göndör, sötét haja van, 20 év körüli és arab felmenőkkel rendelkezik - írja a WAZ. A késeléskor fehér sportcipőt, zöld dzsekit és farmernadrágot viselt.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató