2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Így működik a meleg-lobbi, mérgezik a gyermekeinket

Lopakodó homokos-propaganda az iskolákban: az osztálytermek védettségében csöpögtetik az életellenes mérget a gyermekek szívébe.

A magyar emberek többsége nem látja a lopakodó buzipropaganda veszélyét, pedig itt van körülöttünk: a hollywoodi filmekben, a színdarabokban, a reklámokban. És iskoláinkban!

Tanárok, nevelők tucatjai kapcsolódnak az aberráció magját elvető kurzusokhoz, hogy azután az osztálytermek védettségében csöpögtessék életellenes mérgüket a felnövekvő generációk szívébe.

"Érzékenyítő tréning" néven terjesztik az iskolákban a buzipropagandát (bővebben a kapcsolódó anyagok között)

Mint arról portálunk korábban beszámolt, most éppen Melegség és megismerés címmel “érzékenyítő képzést” szervez a szegedi "LMBT-közösség" tanároknak és segítő szakembereknek. A "képzést" népszerűsítő videóban egy női hangon megszólaló kisfiú próbálja az "LMBTQ-emberek" küzdelmes élete iránt a rokonszenvet felkelteni a nézőben, de tudjuk, hogy törekvéseik célja nem az, hogy elfogadják őket, hanem hogy beteg életmódjukat és világképüket kötelezően ráerőltessék a többségi társadalomra.

https://www.vadhajtasok.hu/2019/02/13/exkluziv-a-jobbik-lmbtqi-propagandat-szeretett-volna-a-gyali-iskolakba/

Erre számos bizonyíték van: Franciaországban az iskolákban már tilos az “anya” és az “apa” szó használata, Angliában elővesz a rendőrség, ha a világhálón valakivel szemben nem az általa kiválasztott nemet jelző megszólítást használjuk, vagy számos munkahelyen kötelező a “pride” felvonulásokon való részvétel. Az ártatlan kisgyermekek aberráltak általi örökbefogadásáról nem is beszélve.

Ha Berlinalé-díjazott mocskot támogat a "Magyar" "Nemzeti" Filmalap, miért pont az iskolákban ne lennének jelen? (bővebben a kapcsolódók között)

A Melegség és megismerés a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Szimpozion Egyesület közös iskolai nem formális nevelési programja. A programban “speciálisan képzett” önkéntesek dolgoznak, sokuk pedagógus vagy pszichológus végzettségű. Két ferde hajlamú felnőtt – lehetőség szerint egy "férfi" és egy "nő" – vállalkozik arra, hogy beszélget a fiatalokkal a “melegségről”, saját történetén, életeseményein is szemléltetve azt. A “foglalkozásokat” tanároknak, diákoknak és cégeknek ajánlják a szervezők.

A civil tiltakozások mellett most a Mi Hazánk Mozgalom politikusai is harcba szállnak a deviáns propagandagépezet ellen.

https://youtu.be/wwJjoy999Uc

Forrás: Megegymagyart.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató