2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Berlin lett az antiszemitizmus "fővárosa" Európában, és nem a szélsőjobb miatt

A philosophia-perennis.com cikke szerint Berlinben történik a legtöbb antiszemita bűncselekmény. Hiába akart nekünk statisztikákat mutogatni Frans Timmermans a randinkon.

Berlin az európai antiszemitizmus fővárosává vált. Azok, akik hozzászoktak ahhoz, hogy Malmöt látták az élen, most tévedtek. Malmö még mindig jelentősen szenved az antiszemitizmustól, a potenciális elkövetői pedig a malmöi muszlim közösség részei - mondta el Dr. Manfred Gerstenfeld.

A német fővárosban él a legnagyobb zsidó közösség, több mint 30.000 tagjával. A malmöi zsidó közösség becslések szerint 500-600 tagra csökkent.

2018 ELSŐ FELÉBEN A NÉMET FŐVÁROSBAN 527 ANTISZEMITA INCIDENS TÖRTÉNT

A berlini Antiszemitizmus Kutatási és Információs Központja (RIAS) közzétette, hogy a német fővárosban, 2018 első felében 527 antiszemita esemény történt. Ezek közé tartozott 18 támadás, 21 állítólagos vandalizmus és 18 fenyegetés. Ugyanebben az időszakban 2017-ben 514 esemény történt. A RIAS megemlítette, hogy a támadások és a fenyegetések növekedése aggodalomra ad okot.

2018 márciusában a berlini rendőrség jelentése kimutatta, hogy a fővárosban az antiszemita bűncselekmények száma 2013 és 2017 között megduplázódott.

A rendőrségi források alapján a Tagesspiegel újság közölte, hogy az antiszemitizmus növekedése a városban élő közel-keleti migránsok növekvő számához kapcsolódik.

Felix Klein, a nemzeti antiszemitizmus biztos is elismerte, hogy a RIAS által nyújtott statisztikák támogatják a zsidók azon érzését, hogy a muszlimok sokkal inkább részt vesznek az antiszemita incidensekben, mint a hivatalos statisztikák...

HAZUG VAGY TIMMERMANS!

A MUSZLIM OSZTÁLYTÁRSAK ZAKLATJÁK A ZSIDÓ ISKOLÁS GYEREKEKET

Különös probléma a zsidó iskolás gyermekek zaklatása. Míg a felnőttek el tudják kerülni bizonyos helyeket, a gyerekeknek iskolába kell mennie. A 2017-ben jelentett legszélsőségesebb eset egy olyan zsidó fiú megfélemlítése volt, akit Oscar Michalski-nak hívtak a médiában. A személyazonosságának megóvása érdekében az első nevét megváltoztatták. Nemcsak sértegették, hanem egy régebbi diák, egy reális kinézetű fegyverrel lőtt rá. Majd fojtogatni kezdte áldozatát, aki a elájult. A gyerekek nemzetiségének mintegy 80%-a  muszlim, főként török ​​és arab származásúak.

Forrás: https://philosophia-perennis.com/2019/02/19/berlin-europas-hauptstadt-des-antisemitismus/

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató