2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Ági és a spricc

A "Spritc"-szel, talán más szakmában kellene szerencsét próbálni...

Kunhalmi "ajtónak-szaladó" Ágnes újabb mutatvánnyal hívta fel magára a figyelmet. Tegnap egy előadáson vett részt a neoliberális Lipótváros egyik éttermében.

Mint ismert, az MSZP országgyűlési képviselője volt az, aki felejthetetlen pillanatokat okozott nekünk az MTVA-s mutatványával.

https://youtu.be/031coG37tus

Nekiszaladt az ajtónak és lepattant róla, mint egy büdös bogár. Aztán most a napokban a J és LY betűk okoztak neki gondot. A legújabb megmozdulásuk közben Bangóné elvtársnővel csináltak teljesen hüJét magukból.

Azt csak halkan jegyezném meg, hogy Kunhalmi Az Országgyűlés oktatáspolitikai kérdésekért is felelős Kulturális Bizottságának alelnöke...

Azonban tegnap feltette az i-re a pontot.

Történt ugyanis, hogy egy beszélgetős estet hirdetett meg a XIII. kerületi Firkász étterembe. Talán nem is gondolta, hogy a helyesírási hibák itt is kisérteni fogják. Most abba nem is mennék bele, hogy biztosan nem a mély-szegénységről beszélgettek, mert az egy nagyon drága hely. Mint a mellékelt ábra is mutatja, egy palack vörösbor 9000 forintot kóstál.

20 év vendéglátóval a hátam mögött, tudom jól, hogy az étel-ital neveket azért illik helyesen leírni a megállítótáblákra, mert egy-egy hiba esetén annyira komolytalanná válhat a vendéglátóegység, mint egy ellenzéki politikus.

A cappuccino, nem kapucsinó, a Cordon bleu az meg nem kordon blue...

A mi főhősnőnknek pont egy olyan fotót sikerült posztolnia, ahol az ital nevek annyira helyesen voltak leírva, mint a FOLYTANI...

Aperol SpritC és Firkász Coctail

Helyesen APEROL SPRITZ és COCKTAIL...

 Írta: Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató