2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

A lengyel sportolónő bírálta az LMBTQ-t - A nagyapám vajon ezért harcolt a Felkelésben?

Varsó főpolgármestere, Rafał Trzaskowski aláírt egy megállapodást a helyi LMBTQ közösséggel, de az kiverte a biztosítékot. 

Olyannyira felháborodtak a fővárosi vezetők döntésén, hogy pl. a világbajnok szörföző, Zofia Klepacka is erősen kritizálta a döntést.

Mint ismert, a lengyel főváros vezetői annyira liberális beállítottságúak, hogy a tavalyi Függetlenségi menetet is igyekeztek volna betiltani... Most aláírtak egy megállapodást a homoszexuálisokat tömörítő szervezettel/képviselőivel, hogy Varsó mindenben támogatja őket ezentúl.

A sportoló meg erre reagált egy posztban, hogy az ő nagyapja nem azért harcolt a Varsói felkelésben, hogy utána ezek lezüllesszék a várost. Természetesen Zofia Klepacka posztját a polkorrekt Facebook igen hamar eltávolította, de az interneten erős nyomokat hagyott.

Kategorikusan kijelentem, hogy nem fogom reklámozni az LMBTQ-t. Talán ezért harcolt a nagyapám Varsóban? Nem gondolom! A polgármester asszony jobban tenné ha az LMBTQ helyett a varsói sportot támogatná.

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató