2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Tommy Robinson leleplezi a hazug BBC-t (Percről - percre)

Tommy Robinson ma Manchesterben a BBC központ előtt két óriás kivetítőn fogja levetíteni azokat a rejtett  kamerás felvételeket, amiket a BBC-ről és a Panorama műsoráról készített. A korrupció, a fake news gyár, az esztelen költekezés (a riporterek költségei), minden le lesz leplezve. 15 órakor kezdődik az esemény.

AZ ÉLŐ ADÁS ITT KÖVETHETŐ:

https://www.youtube.com/watch?v=3jck_QMj7qE

Az előzményekről, TR bemocskolásáról és egy mély-interjúról korábban már olvashattatok a Vadhajtások oldalon.

Most percről-percre követjük az eseményeket az Antifa figyelő Facebook oldal segítségével.

10:00

Az előkészületekről mondja, hogy egy haverjának egyetlen egy dolga volt, hogy maradjon távol a sörtől, de borzalmasan megbukott :) A viccet félretéve, a rémhírekkel ellentétben nem lesznek bezárva a tüntetők. A helyszínen látható kordonok kizárólag a ma dolgozó emberek szabad mozgását segítik, ugyanis több tízezer embert várnak a rendőrök

12:00

Manchesterben lévő tudósítóinktól tudjuk, hogy állítólag a rendőrök sok ismert hazafit készülnek kiemelni a tömegből (de ez nem hivatalos infó!) Tommy többször elmondta, hogy békés tüntetés lesz, nem céljuk a botrány.

A botrány a BBC-t kell, hogy elérje majd a videó bemutatása után

12:16

Avi Yemini, a híres ausztrál jobboldali aktivista személyében egy újabb nagy név érkezett az eseményre:

13:00

A BBC előtt továbbra is gyűlnek a hazafiak. Körülbelül háromszáz méterrel arrébb az antifák is egy ellentüntetést tartanak, ahol ilyen jelszavú táblákat tartanak fel, hogy "álljunk ki a rasszizmussal szemben" és "Állítsuk meg a fasiszta Tommy Robinsont!" A rendőrség számos járművel van jelen és kordonokat állított fel a BBC épülete körül. Néhány éttermet a demonstráció idejére be is zártak.

13:40

A libsik rettegésbe kezdtek:
"Robinson szabályosan olyan szélső-jobbos egyénekkel van összhangban, mint Steve Bannon, akik azt a lehetőséges keresik, hogy megosszák a muszlimokat és a zsidókat, feketét és fehéret, és gyakran támogatják az erőszakot azzal, hogy megvalósítsák a céljukat."
- mondta Weyman Bennett az Egyesüljünk a Fasiszták Ellen tagja. Még azt is rinyálta Weyman, hogy
"Egy szélső-jobbos bűnöző, aki szét akarja tépni a sokszínű társadalmunkat, hogy elősegítse a benne lévő veszélyes megosztottságot. Ezért fontos az, hogy összefogjunk és megvédjük a demokráciánkat a szélsőjobbal szemben"
 

14:00

Újabb élő bejelentkezés Tommytól:TR elmondta, hogy éppen töltik le a videót, amit be fognak mutatni. Eddig vigyáztak rá, hogy meg ne hekkeljék vagy el ne lopják. Eddig kétszer befagyott a rendszer, ha nem megy, akkor laptopról kötik rá a kivetítőre.

14:02

Érkeznek a hazafiak.

14:10

Minden a helyére került, egyre többen vannak...

14:45

15 perc a kezdésig... https://youtu.be/JfhYEtRtv5s

15:00

A kezdés:Sokan panaszkodnak, hogy blokkolják az internetet, semmilyen élő nem jön át. Tommy megígérte, hogy 21 órakor leadja a saját oldalán a videót.Az első felszólaló azt mondja, hogy nem kell szeretni Tommy-t, de most a lényeg az, hogy az álhír gyárt lebuktassák. Egyelőre hergelik a tömeget a hazug BBC ellen. A szokásos Tommy Robinson dalokkal múlatják az időt, rengetegen még nem értek oda a helyszínre.
A BBC elárulta az embereket
- a második felszólaló szerint: a valódi BBC a kint lévő emberek, akik a tényekért állnak ki! A BBC nem semleges. Egy szélső-balos propaganda hírportál lett:
"BBC az angolok ellenségévé váltál!"

15:18

Tommy a Facebookon üzent: A videót nem tudták egyelőre átkonvertálni a nagy kivetítőre, közben a közlekedést lezárták a hatóságok. Sokaknak mérföldeket kell gyalogolniuk, mert a rendőrség többeket feltartóztatott.A harmadik felszólaló szerint: A BBC-t még 10 éves korábban szerette, mert sok jó programot indított az embereknek és tényszerűen közvetített, de most már nézhetetlenné vált. Az utóbbi 2 év 8 hónapjában felháborítóan viselkedett a Brexit ellen kampányolt és az Európai Unió országai ellen nyomatta a fekete-propagandát. Az illegális bevándorlást is pozitív képben tüntette fel a BBC. Ezért lett nézhetetlen, mert nem a tényekre hagyatkozott.
Azért félnek Tommy Robinsontól, mert nem a kormány embere mégis tömegeket tud megmozdítani.

16:00

Avi arra bíztatja a tömeget, hogy fotózzák le és lássa mindenki, hogy mennyien tüntetnek a BBC ellen az igazságért. Tommy szavait idézi fel a beteges politikai korrektségről, hogy: "Soha többet". 10 éve vádolja a BBC Tommy Robinsont és szembeszállt velük. A mozgalmi barátait is vádolta a BBC. Megsértették a magánéletét és az embereket uszították Tommy ellen. Ez a BBC jéghegye, mint a Titanicnak, ami elsülyeszti majd őket... Arra bíztatják az embereket, hogy a UKIP-et támogassák, és szabadok lehetnek. Arról is beszélt, hogy Theresa May elárulta a Brexit-et és nekik kell most megváltoztatni a Brexit jelenlegi helyzetét.

16:05

Tommy Robinson jelentette be, hogy minden muszlim ügyektől hemzsegő városról dokufilmeket fognak csinálni megszólaltatva az áldozatokat. A városokban ugyanilyen kivetítőkön fogják leadni az anyagokat.

16:15 

KÉSZ A DOKUMENTUMFILM! KEZDŐDIK A VETÍTÉS Tommy Robinson videója most megy... Arról beszél a riporternő, hogy a média azt akarja elérni, féljenek az emberek beszélni a tényekről. Akik nem értettek egyet a bevándorlás "pozitív" képével, azok elvesztették a munkájukat... Beakartak embereket szervezni, hogy Tommy közelébe férkőzzenek, kicsit leitassák és olyan dolgokat ki lehessen szedni belőle, hogy totál lejárassák. Ezt is egy terv volt Tommyval szemben, T. Robinson kamuprofilokat gyártottak. És úgy mutatta meg a nő, hogy megalázó beszédet nyomjon Tommy Robinson, amit el sem követett. Elmondta a riporternő, hogy a BBC propagandisták a Metoo-t is felakarták használni azokkal szemben, akik szálka a szemükben. Ezután azt a következtetést vonta le, hogy azért készítenek híreket, hogy Tommy életét tönkretegyék...A felvételen John Sweeney volt az, aki forgatókönyv alapján akarta lejáratni Tommy Robinsont. Szexuális zaklatási vádakkal, a MeToo kampányokkal. De John Sweeney volt az, aki a rejtettkamerás felvételen rasszista megjegyzéseket tett és a török származású embereken gúnyolódott néhány pezsgő elfogyasztását követően. Fraudi elszólalás volt tőle az is, hogy homoszexuális... Tommy mikor szembesítette ezekkel a felvételekkel és a telefonos beszélgetések hanganyagaival, megmondta neki, hogy egy rasszista és hazudozó beteg ember. Sweeney természetesen "a legjobb védekezés, a támadás" elv alapján próbált érvényesülni Tommy ellen, de inkább az látszott rajta, hogy elvesztette a hidegvérét. Tudniillik a BBC székházánál van egy szobor:Ezt a szobrot Eric Gill alkotta, aki egy gusztustalan elfajzott állat. Megerőszakolta a gyerekét. A szobrász naplójában volt ez leírva, mikor kiderült a botrány. Még a kutyáját is megdugta ez a rohadék és a fiatal hugával is szexuális kapcsolata volt a szarházinak... Tommy elmondta azt a dokumentumfilmben, hogy maga a BBC-nek el kellett volna távolítania a Meztelen fiú szobrát, ugyanis a múltban a saját lányait erőszakolta meg az alkotója. Angilában sok helyen erkölcsi okokból eltávolították a szobrát, de a BBC nem tett eleget ennek a lépésnek. Ez mindent elárul a BBC beteg világáról... és ezek az beteg emberek vannak hatással az emberek millióira... "Anglia legvitatottabb művésze Eric Gill, a híres szobrász és betűtervező. A szobrai ott díszelegnek a BBC székházán, és ő tervezte a Gill Sans betűtípust, amit mindenki használ, ott van az ön számítógépén is. A szobrok és a betűk egy olyan ember művei, akiről bebizonyosodott, hogy szexuális viszonyt folytatott a lányaival, továbbá erős a gyanú, hogy ugyanezt tette a fiával és talán még a kutyájával is..."  Szerkesztette: Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató