Vadhajtások

Herczeg Zoltán szerint egy óvodás, hülyegyerek-szintű, debil nép a magyar

Herczeg úrral már összeakadtunk egyszer, foglalkozni nem szoktunk vele, azonban mostani posztját bemutatnánk a faszos pólóban pózoló srácnak. Srácnak?

 

Tehát ezt írta Zoli, mielőtt viszont elolvasnánk, üzennénk Zolikának.

 

Zolika, a Kurva Anyádat!

 

Zolika írása:

 

Óvodás hülye gyerekek szoktak egymásra mutogatni ujjal, hogy te vagy az, te csináltad, miattad van, megmondalak anyukámnak, brü-hü-hüü…
Illetve mai, politikusnak, országvezetőnek álcázott köztörvényes bűnözők, nyílt antiszemitizmussal egy egész nemzetet hülyének nézve még.
Számomra semmi kétsége annak, hogy a történelem a legfeketébb betűkkel fog írni azokról, akik a páratlan és töménytelen brüsszeli pénzeket mocskosul ellopják mind egy szálig, miközben bűnbaknak teszik meg azokat, akiktől kapják.
Közben a magyar nép egyik fele önfeledten tapsol, a másik őrjöngve dühöng. Mindezt milliárdokért, súlyos-súlyos milliárdokért uszító papírplakátokra költve pl. mentők helyett, hogy az ember ne dögöljön meg az utcán…
De egy óvodás, hülyegyerek-szintű, debil nép kb. meg is érdemli, ha ezt beszopja.
Egy önálló, erős, gondolkodó, érett, felnőtt társadalom úgy baszná ki magából ezt a hazug, álszent, tolvaj csürhét, mint macskát szarni.
Félreértés ne essék, az elmúlt 30 év összes garnitúráját, sőt az azt megelőző ötvenét is.
Erős, felnőtt, érett, gondolkodó nép, hjaa..

 

 

Vadhajtások.hu