Vadhajtások

Svédország: egy lovat megégettek, egy idős nőt grillgyújtó folyadékkal locsoltak le

Svédországban zajlik az élet: egy helyütt tüzet gyújtottak egy ló hátán, egy másik esetben pedig egy idős hölgyet locsolt le egy “migráns banda” grillbegyújtó folyadékkal egy égő grill közvetlen közelében – értesült az Infowars a helyi médiából.

Örebróban egy istállóba törtek be ismeretlen elkövetők az éj leple alatt és gyújtották fel az állat hátára fektetett takarót. A lovat komoly égési sérülésekkel kezelik, számolt be róla az Expressen. A rendőrségi szóvivő elmondta: “Valaki vagy valakik bementek az istállóba, a lovon pedig egyértelműen égési sérülésre utaló nyomokat találtunk.” A rendőrség állatkínzás, vandalizmus és egyéb bűncselekmények okán nyomoz az ügyben.

Kristianstadban, egy 70 éves idős hölgyet locsolt le grillgyújtó folyadékkal egy fiatalokból álló társaság, miután az asszony megpróbálta eloltani a hatalmas grilltüzet, amit a fiatalok csináltak – jelenti a Fria Tider. A rendőrséget egy több család által lakott címre hívták, amely jól ismert volt a rendfenntartók szemében, hiszen már több mint egy tucatszor riasztották őket ugyanerre a helyszínre. A legutóbbi incidens során, egy 13-15 évesekből álló társaság egy lakás teraszán gyújtott lángoló nagy tüzet. Amikor a lakóközösség képviselőjeként egy idős hölgy elmondta nekik, hogy nem grillezhetnek a teraszon, a fiatalok röhögéssel és sértésekkel reagáltak.

Egy szemtanú elmondta a Fria Tidernek: “Egy idegesítő migráns társaság üldögélt a teraszon.”

A jelenlegi információnk szerint az idős hölgy vízzel igyekezett csillapítani a tüzet, amikor a gyanúsított gyújtófolyadékkal locsolta le a hölgyet és a nyílt lángot is. A rendőrség szóvivője elmondta, a hölgy csak a szerencsének köszönheti, hogy nem kapott lángra a tűz, s így nem sérült meg komolyabban.

A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz az ügyben.

Geib Hajnalka – Vadhajtások.hu