2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Koncz Zsuzsa a magyarokról: „kellemetlen náció lettünk”

Az ex-SZDSZ páholyához tartozó énekesnő adott egy egészen hosszú interjút a 24.hu-nak, amiből többek között kiderült, hogy milyen hatással vannak rá a kábítószerek, de elmondja a véleményét a magyarságról, mint nációról is. Emígyen: 
(…) egyszerűen szégyellem magamat amiatt, hogy idáig jutott a világ, hogy idáig jutottunk mi is. Kellemetlen náció lettünk a környezetünk számára, és a történelmünkben nem először.
Kellemetlen náció lettünk a környezetünk számára – mondja Koncz Zsuzsa. Hogy mire gondol és ezt az egészet, hogy érti azt nehéz megfejteni. Nyilván az ember sok mindenre gondolhat ezen a ponton. De most kezdjük el találgatni, hogy „mire gondol a művész?” Tudjuk. Koncz Zsuzsának – és elvtársainak – nem tetszik a rendszer. Gondolok itt arra, hogy az ország jelenlegi vezetése nem globalitásban, hanem például nemzetben gondolkodik. Védi a magyar értékeket, a kultúrát. Ez nagyon nem bejövős azon az oldalon, ahol a nemzetet, a magyarságot, az országot, a népet gyalázók összegyűlnek. Bevallom nem értem mi a bajuk… Mi a gond azzal, hogy vannak, akik védik a hazát, óvják a nemzetet? És hogy lehet olyat mondani, hogy kellemetlen náció lettünk? Egyrészt ez nem igaz, másrészt milyen alapon veszi bárki is egy kalap alá a 15 millió magyart? Mert Koncz Zsuzsa talán egy követ fúj Gyurcsány Ferenccel, vagy éppen Alföldi Róberttel, de biztos nem sok mindenben ért egyet Orbán Viktorral és Vidnyánszky Attilával. És az is biztos, hogy nagyon kevesen akarnak egy halmazba tartozni Koncz Zsuzsával, aki beszól a saját nemzetének. Inkább énekelt volna… Akkor nem lenne játéka mindenféle szélnek. Forrás: Ezatuti.blogstar.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató