2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

AfD: Németországot áthatja az iszlamizáció

Nem azt halljuk folyamatosan, hogy „nincs is iszlámizáció”? - a dzsihadfigyelo.com cikke.


 

Ugyanakkor a Breitscheidplatzon elhelyezett emlékmű felirata Berlinben elhallgatja a [2016-os] támadás mögötti iszlamista motivációt. A berlini mecsetekben nap mint nap akadálytalanul hirdetik az iszlám fundamentalista értelmezését, amely ellenséges az integrációval, a nőkkel, a keresztényekkel és a zsidókkal szemben. Constantin Schreiber, aki alaposan tanulmányozta a helyzetet, nem talált egyetlen olyan mecsetet sem, ahol a prédikációk összeegyeztethetőek lennének a szabad demokratikus alkotmányunk értékeivel.

Ez már elfogadhatatlan, mert ez támadás, felhívás az úgynevezett „hitetlenek” ellen.

De nézzük meg a kis dolgokat. Az iszlamizáció máshol is történik. A Nestle már 100 gyárában gyártja a legújabb halal termékeit. A Toblerone csokoládé már tavaly április óta halal! És miközben a csokoládé titokban halal-minősítetté vált, a muszlimok körében nagy a felháborodás, ha egy iszlám konferencián kolbászt is felszolgálnak. Mon Dieu! … ez azt jelenti, hogy amint látják, „nincs is iszlamizáció”, persze …

De egy háromnapos nemzetközi iszlám konferenciát mégis meg lehetett tartani a német nyilvánosság tudta nélkül a DITIB kölni központjában – a Muszlim Testvériség részvételével! A város SPD-s polgármestere pedig csak később jött rá arra, hogy mi is történt.

A konferencia zárónyilatkozatában kijelentették: „Elengedhetetlenül fontos, hogy a muszlimok megőrizzék különbözőségüket, és fejlesszék azt a képességüket, hogy a kollektív tudatosságnak megfelelően cselekedjenek.”

A többségi társadalomba való integráció helyett a muszlimoknak elkülönülő kollektív tudatot kell fenntartaniuk. Ezt ők maguk mondják.

A nyilatkozat így folytatódik: „Az iszlám korlátozása egy adott régióra, egy német vagy európai iszlámra, ellentétes az iszlám minden korszakot és helyet felvilágosító egyetemességével.”

Ez megerősíti azt, amit az AfD mindig is mondott. Támadnak is bennünket, mert ezt kimondjuk: az iszlám nem képes alkalmazkodni a demokratikus országok európai normáihoz. Az iszlám nem reformálható.

Láthatjuk, hogy rendőri védelem alatt kénytelenek élni olyan felvilágosult muszlimok, mint Seyran Ates, Ahmad Mansour, vagy Hamed Abdel-Samad … De ugyebár „nincs is iszlamizáció” …

Észak-Rajna-Vesztfália tartományi minisztériuma világossá tette, hogy az úgynevezett ‘imádkozó hadviselés’ – ami a muszlimok tömeges, nyilvános imádkozásai azzal a céllal, hogy megfélemlítsék az őslakosokat a jelenlétükkel és a közterületek kisajátításával -, tehát ez a nyilvános ‘imádkozó hadviselés’ a szabad vallásgyakorlás hatálya alá tartozik.

A lakosságnak még akár a hangszórókból sugárzott „Allahu akhbar” üvöltözést is el kell tűrnie.

És a szövetségi kormány nem látja szükségét további védelmi intézkedések megtételének … mivel „nincs is iszlamizáció”.

Az SPD parlamenti frakciójának szándéka alapján „kulturális szempontból érzékeny” ápolási tanfolyamokat kell bevenni az ápolói képzésbe. Egy nővér arra panaszkodott, hogy „Érkezéskor meg kell kérdeznem, hogy beléphetek-e cipővel az otthonukba, vagy inkább vegyem le.” Felvetődött az a kérdés is, hogy vajon egy férfi ápoló egyedül maradhat-e a szobában egy nővel, illetve saría-kompatibilis az időskori betegellátás is … de „nincs is iszlamizáció”.

És Marx bíboros, aki 50 ezer eurót adományozott a Mission Lifeline embercsempészeinek, kritizálta a „keresztény Nyugat” kifejezést. Azért nem tetszik neki a megnevezés, mert, idézem: „A megnevezés rendkívül kirekesztő”. Ez a bíboros simán lehetne az egyik vezető jelölt a Zöld Párt vallásegyenlőségi biztosának posztjára … de „nincs is iszlamizáció”, hölgyeim és uraim … Őrület.

És még egy utolsó gondolat: Súlyos tévedésben van az, aki azt hiszi, hogy hazánkban az alapvető jogelveket csak kőkemény jogi eljárás útján lehet megváltoztatni, „toleráns jogalkalmazási” gyakorlattal pedig nem. Mint ahogy az a migrációs paktum és a saría-kompatibilis családjog esetében történt.

A Szövetségi Legfelsőbb Bíróság nemrég annak felülvizsgálatára kérte a Szövetségi Alkotmánybíróságot, hogy a külföldön kötött gyermekházasságok valóban általánosan érvénytelenek Németországban, vagy jobb lenne, ha minden egyes gyermekházasságot külön-külön vizsgálnának, egyedi esetként. Ami szerintük számít: (most figyeljenek és ámuljanak!) „a házasság és a család védelme, amelyet alkotmányos jogrendünk előír.” És ami még abszurdabb és undorítóbb: „Figyelembe kell venni, hogy egy ilyen esetleges elválasztás káros lehet a gyermek jólétére.” Szóval a házasság jót tehet egy gyermeknek? … Lehet, hogy a Zöld Párt politikusainak erről beható ismereteik vannak? … Ez egy egyszerű tény Németországban, hogy nem lehet tizenhat éves kor előtt házasságot kötni. Hölgyeim és uraim, a többnejűség és a gyermekházasságok mostanra hirtelen valós lehetőségnek tűnnek. Mindent a kulturális béke céljáért – bármilyen áron.

Olyan idegen kultúrát, idegen gyakorlatokat és viselkedési formákat importáltak, amelyek fokozatosan megváltoztatják a társadalmi normákat – és ezzel mellesleg a német bíróságok értelmezési kereteit is. Most jövünk rá, hogy nem csak az emberek költöznek ide hozzánk, hanem a nálunk törvénytelen erkölcsi normák is – és úgy tűnik, ráadásul nekünk kell mindehhez alkalmazkodnunk. Fordított integráció. A baloldali-zöld álom célja.

Özoguz asszony azt mondja, hogy „az együttélésünket naponta újra kell tárgyalni”. A saríát éppen most vezetik be, a fejünk felett. Vagy ahogy Merkel asszony szájából hangzana: „A saría most már úgyis itt van!”

Hölgyeim és uraim, nem az AfD akar egy másféle köztársaságot – mint ahogy azt az AfD gyűlölői el akarják hitetni az Alkotmányvédelmi Hivatallal. A köztársaságunkon jogellenes változtatásokat végrehajtó elkövetők a kormányban ülnek, háborítatlanul.

Ezért ez a harc a jogállamiságért folyik: a saría törvényeket elbagatellizáló baloldali-zöld szövetség ellen; az alkotmányos állam létéért – vagy inkább, hogy újra az legyen.

Úgyhogy támogassuk az AfD-t, ahogy csak tudjuk, mert ez az egyetlen alternatíva Németország számára; sőt, inkább azt mondhatjuk, hogy az egyetlen remény Németország számára. Köszönöm.

A videó angol felirattal ITT nézhető.

Forrás: Dzsihadfigyelo.hu

Kapcsolódó:

https://www.vadhajtasok.hu/2019/02/17/ez-az-afd-s-felszolalas-szakitotta-be-a-netet/
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató