A Legia Varsó szurkolói kiállnak Zofia Klepacka mellett, aki bírálta az LMBTQ egyesületet

Néhány nappal korábban beszámoltunk a hírről, miszerint a lengyel fővárosi vezetés megadna minden segítséget a helyi LMBTQ egyesület számára. Ezt sokan aggályosnak vélték és felszólaltak ellene. Így tett Zofia Klepacka, a lengyel szörf világbajnok is – írja a Dzienniknarodowy.

Zofia Klepacka kijelentette a hír hallatán, hogy

Az ő nagyapja a Varsói Felkelés során nem az LMBTQ közösség miatt harcolt és jobban tenné a főpolgármester, ha ezt a pénzt és energiát a fővárosi sport utánpótlásra fordítaná…

A lengyel sportolónő bírálta az LMBTQ-t – A nagyapám vajon ezért harcolt a Felkelésben?

Természetesen célpontba került a karakán sportolónő, kapott hideget-meleget. Odáig merészkedtek a liberálisok, hogy felszólították a sportoló klubját, hogy vegyék el a világbajnoki címeit és rakják ki az egyesületéből.

Azonban az ország legnagyobb szurkolói csoportja, a Legia Varsó fanatikusai a tegnapi bajnokijukon egyértelműsítették, hogy Zofia oldalán állnak. Több transzparensen üzentek az LMBTQ-nak:

VARSÓ B..I MENTES!

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

Check Also

Lovagi rangra emelték a Black Lives Matter-ért térdelő Hamiltont

A lovagi rangra emelt Lewis Hamilton Forma-1-es autóversenyző mellett a nagy-britanniai koronavírus-járvány elleni küzdelem hősei szerepelnek …