2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Sziva Balázs is reagált az indexes firkász lejárató cikkére

A RomEr frontembere a Facebookon írt a vádakra:

Ha már az indexes újságírónak sikerült egy 85%-ban rólam szóló cikket úgy összehoznia, hogy pont engem elfelejtett megkeresni, néhány mondatban reagálnék a legnagyobb hülyeségekre.

1. Egy Székelyudvarhelyen sorra kerülő rockfesztivál megrendezését támogatja a Nemzeti Kultúrális Alap és nem engem vagy mást. Ugyanígy tesz különben a Csíki sörgyár is.

2. Nem nagyon értem amúgy miért lenne kizáró ok a ROMER szereplése? Csak, hogy tiszta legyen! Mi eddig minimum 25.000 hanghordozót adtunk el a banda története során. Az NKA részben az un. üreshordozó díjból, vagy más néven magáncélú másolásokhoz kapcsolódó jogdíjból gazdálkodik, amely a lemezeket megjelentető zenei produkciókat illeti. Ezt osztják fel, általában értelmes célokra, viszont sok esetben nevenincs zenekaroknak olyan baromságokra , hogy Párizsban, meg Londonban koncertezzenek 30 embernek. Ebből az alapból kapott ez, a nemzeti öntudat megerősítése szempontjából fontos székelyföldi rendezvény is támogatást.

3. Vaskereszt. Ez bizony, bármilyen meglepő is lehet a szerzőnek, a rockzenében pólókon, lemezborítókon egy elég elterjedt szimbólum. Motörhead, Agnostic Front, Black Label Society, Slayer… nem is sorolom tovább. 4. Az AWS együttes elhatárolódása egyszerűen hiteltelen, mert a tavaly megjelent Ossian tribute CD-n szerepeltek ők is, mi is. Sem akkor, sem azt követően még semmiféle problémájuk nem volt. A többit megtaláljátok a cikkben. Találkozunk március 15-én Budapesten a Barba Negraban, március 16-án pedig Székelyudvarhelyen!   Az indexes firkász profilja: ITT! 

Kapcsolódó:

https://www.vadhajtasok.hu/2019/03/04/sziva-balazst-mocskolja-az-index-ujsagiroja-sajo-david/
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató