2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Sziva Balázst mocskolja az Index újságírója, Sajó Dávid

-Sziva Balázstól nem hallottál olyat, hogy elfajzott nép a magyar. -Sziva Balázstól nem hallottál olyat, hogy kurva ország. -Sziva Balázs nem mondott soha olyat, hogy el lehet menni, ha nem tetszik. -Sziva Balázs nem kampányolt soha a határontúli magyarok ellen. -Sziva Balázs nem rohant Brüsszelbe, hogy panaszkodjon a hazája ellen.

Így hirtelen ezt találtam az indexen Rólad, mikor elolvastam a gyűlölködő cikkedet.

Igazából bele sem kellett volna mennem, mert ez a fotó kb. mindent elárul rólad. Te a belpesti, romkocsma-szerető, O1G-ző, neoliberális vírusosztó mintaképe vagy. Minden zavar, ami keresztény és magyar. Te voltál az, aki a törzshelyéről egy másik rettegő cikket írt, mert szétverték a romák a hozzád hasonló embereket. Kellett már egy cikket írnod, mert hát régen álltál bele a Fideszbe és ezt elvárják tőled. Mindent össze kell mosnod, mert a kormányt úgy jó támadni, ha beleveszed az általad mantrázott "magyar nácikat" is... Mert nektek mindenki náci, meg fasiszta aki másképp gondolkodik mint ti. Beteg elme vagy!

Sajó „az ott nem egy kereszt, hanem egy poroltótartó” Dávid!

Te, aki fasisztázol, miért nem a Jobbikkal kezded? Kinek van skinheadvezér elnöke? Kik köptek bele a dunaparti cipőkbe? Kik akart zsidókat listázni? Ki akarta leütni a zsidónőt? Ki mesélt gúnyosan zsidó vicceket? Érdekes, hogy olyan újságírókkal is elcseverésztek a youtube-os TV-ben, ahol az egyik kolléga a K....info lektora volt. Csak mivel besimult az Orbángyűlöletbe már haver ő is. Meg Pörzse Sasával bohóckodtok, keressünk róla egy-két igazán antiszemita felvételt? Írtam már rólatok:  A kettős mérce és hazugság az életetek.

Miért hazudsz, Sajó Dávid?

Sziva Balázs barátomat akarjátok lehúzni egy ilyen nácizó hülyeséggel? Ez ma már kevés.

Még meg sem születtél, amikor a Romantikus Erőszak frontembere a hagyományokról, a magyar kultúráról, hazaszeretetről és a hazafiasságról énekelt. Akkoriban a skinhead szubkultúra volt az egyetlen olyan fiatal közösség ami nyíltan hazafias volt. Ők már akkor Trianon igazságtalanságáról vagy Szent László király hősiességéről énekeltek. Sziva Balázs rendületlenül szereti és tiszteli a hazáját, amire ti az egész életetekben képtelenek lesztek.

25 éve reklámok nélkül ad teltházas koncerteket. Nekik nem jut a Facebook-on hely, mert a hozzád hasonló, szaréletű Facebook cenzorok 2014 óta letiltják a közösségi oldalról, ahol annak idején már 40 000 követője volt. Nem hívták meg eddig a hozzád hasonló újságírók sem a magazinokhoz, újságokhoz, mert ugyanolyan hungarofóbok, mint te. Nem járhat a tévékbe sem, mert a hozzád hasonló riporterek is rettegnek attól, aki büszke hazafi.

De, Balázst ez nem érdekelte. 25 éve töretlen hittel koncertez és tesz a hazájáért!

Fellépett már velük az Ossian, a Beatrice, a P.Mobil, a Pokolgép, a Lord és sorolhatnám. Majdnem az összes nagy hazai rockzenekar. Amin te meg vagy rökönyödve. Igen!

Ez a hazaszeretet, mert amit Balázs csinál, az ugyanaz, amit ti a romkocsmákba, csak éppen fordított előjellel. A Romantikus Erőszak hazafiakat szül, a romkocsma meg az index gender-fiúkat. Ezért sikeres Sziva Balázs projektje és ezért sikeres a Vadhajtások is.

Sajó Dávid! Ha már Aryan Greens. Ti voltatok azok, akik évtizedekig rettegtetek, hogy milyen fasiszták ezek a fradisták. Juj, milyen csúnyákat kiabálnak. Rettegjünk! Aztán most kimentek Orbánozni és nekünk kellemetlen, olyan rigmusok meg feliratok vannak. Meg akasztanátok, ölnétek, vernétek mindenkit, aki a kormányoldalhoz tartozik. Politikusokat, újságírókat mocskoltok, Sajtószabadságért tüntettek, de minket betiltanátok, mert más a véleményünk?

Hol éltek ti, Dávidka?

Kárpát-medencei fehér játékosok játszanak az egykor a Nemzeti Csapatának hívott Fradiban? Egy európai csapat úgy nézett ki a 90-es években. Úgy nézett ki a német válogatott is és a francia is. Csak jöttetek ti, amikor megszűnt a sorkatonaság és a többit már jól tudjuk. Ez a kombó nagyon rosszat tett Magyarország és Európa számára is.

Hallottál már a spanyol első osztályban játszó Athletic Bilbaoról? Ők a Baszkföld büszkesége és csak baszk származású játékosok szerepelnek benne. Rasszisták ők is?

Mi lesz most Csillagom?

Végig mentek minden nemzeti zenekaron? Ugye volt a Kárpátia. Ők is totál fideszesek lettek csak mert lealázták a söpredék ellenzékieket Jobbikkal együtt? Most jött a Romantikus Erőszak. Nem volt még az Ismerős Arcok. Dávid! Írd meg jövő héten! Ők is együtt énekeltek az O1G-vel. Emlékszel? Székesfehérvárott a kampányzárón léptek fel a narancssárga zászlók égisze alatt. Valamit most már le kéne hoznod róluk is. "Full nácik" azok is!

Mi fáj neked, Dávidka?

Nem a Koncz Zsuzsikát, meg a Bródy Jancsikát kell nyomni mint ahogyan azt tettétek 30 évig. Mi a baj? Vagy a Nemzeti Dal Ünnep elveszi a pénzt a fantasztikus rapperek elől? Ezt a pénzt a hanghordozó jogdíjakból veszik le és osztja szét a Nemzeti Kultúrális Alap. A lemezeket kiadó zenekarokat illeti. Balázsék legalább 25000 hanghordozót adtak el az évek során. Akkor nem járhat egy olyan rendezvénynek ahol történetesen ők is fellépnek?

Tudjuk! Sok G Ras, NoÁr meg Krúbi kellene nektek, hogy mossátok a fiatalok agyát...

Ja, és akkor bemutatkozom. Bede Zsolt vagyok.Tudod az "ultra", "náci" újságíró pincér vagyok, aki már volt minden Bayer testőrétől a Viktor seggnyalójáig. Bevallom én sohasem leszek annyira "haladó" és "értelmes", tanult ember, mint te, de nekem ennyi is elég, hogy a Facebookon lájkokban jobban megmérjenek, mint Téged a szaros Indexen...

És ezt a hazaszeretetnek köszönhetem. Dávidka!

Csak megsúgom neked: Minket (Vadhajtások) a ti gyűlölködésetek épített fel, ugyanazok a támadások kritikák, amit Orbánra hánytok. Mert ez lesz a ti csúfos bukásotoknak az oka.

Már nem menő a magyargyűlölet. Ez a nemzet magára talált és ki fogja vetni magából a hozzád hasonlókat, mert büszkék vagyunk a magyarságunkra. Mondanám, hogy próbáld ki egyszer, de annyira reménytelen eset vagy, mint a Hont András.

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató