2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Vadliberális pszichózis: ez a két nő a klímaváltozás miatt nem fog szülni

Új indokot találtak maguknak a legszélsőségesebb gyermek-, élet-, társadalom- és józanságellenes feministák arra, hogy miért nem szabad gyermeket vállalni. Érvelésük szerint - nem ér nevetni - mindez a klímaváltozásból fakad.

Egy egészen döbbenetes párbeszédnek biztosított helyet a függetlenobjektív brit BBC, melyben két, a valóságtól és a józan gondolkodástól teljes mértékben elszakadt fiatal nő mesél arról, hogy a klímaváltozás olyan szinten katasztrofális méreteket öltött az elmúlt évtizedekben, hogy

emiatt mindketten arra a döntésre jutottak, hogy bár szerettek volna, de nem fognak gyermeket vállalni."
https://youtu.be/KASFz2k0WKA

Indoklásuk szerint a brit kormány, a média és a kollektív népesség is sorozatosan rossz vagy csak kismértékben méltányolandó válaszokat ad erre a problémára, amely szavaik szerint "a civilizáció végét fogja jelenteni". Így a lelkiismeretüknél fogva

egy ilyen világba nem akarnak gyermeket szülni."

Mi több, az alsó hangon arányt tévesztett, eltájolt és a legszélsőségesebb liberális agymosás okozta pszichózisban szenvedő lányok mondandóját az elviekben "független és mérsékelt" műsorvezető a következő "olvasói levél" felolvasásával folytatja:

én is egy olyan nő vagyok, aki a Föld állapota miatt nem szül gyermeket. Miért szaporodunk tovább, miért vesszük el magunk elől a levegőt? A legnagyobb problémánk az, hogy túl sokan élünk ezen a bolygón. Miért nem látja ezt senki?"

Még mielőtt néhány bevándorláspárti haladó azt gondolná, ez csupán két, politikától független, zavart elméjű nő, aki a klímaváltozásra vetíti rá azt, hogy eleve képtelen lenne egy gyermeket egészséges módon megszülni, felnevelni; érdemes leszögezni, hogy ez a téma tökéletesen illeszkedik a nyugati baloldali és zöldpártok kommunikációjába. Mint ismert, Alexandria Ocasio-Cortez amerikai demokrata politikus nemrég konkrétan azt a kérdést tette fel a közösségi médiában, miszerint 

tudományos konszenzus van abban, hogy a jövőbeni gyermekek sorsa [a klímaváltozás miatt – a szerk.] nagyon nehéz lesz. Fiatalokban tehát jogosan merül fel az a kérdés, hogy helyes-e így gyermeket vállalni?"

Mindezek fényében nehezen érthető, hogy miközben az egy nőre eső afrikai születési ráta 4 feletti, a közel-keleti pedig 3 feletti értéket mutat, addig egyes fehér nők a nyugati világ biztosította társadalmi, gazdasági és egészségügyi jólétben miért azon lamentálnak, hogy ki tud ostobábbnál ostobább indokot kitalálni arra, hogy miért kellene a Föld népességét csökkenteni?

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató