Vadhajtások

A szarházi Varga Damm, egy 85 éves nénit fenyeget bírósággal mert lebuktatta

Az Informátor című műsora derítette fel, hogy a csicska jobbik soraiból, valami Varga Damm baromarcú, lakásmaffiának segített abban, hogy elesett magyar embert lakoltassanak ki, és cigányok vegyék birtokba házát.

 

Most a Simi-bébi bekattant, és a csicska oldalán fenyegetőzik, illetve hazugozza a 85 éves nénit, aki meg mert szólalni a filmben. Andinak reméljük megmarad a bátorsága, mert ezt mi sem nyeljük már le, oda fogunk menni a büdös kurva anyádat, és a kamerát abba a retkes büdös pofádba fogjuk nyomni. Te, ócska szar szemét csicska!

A csicska írása:

Az Echo tv ma esti Informátor című adásában személyemet illetően hazugságok sokasága hangzott el. Soha az életemben semmiféle ingatlan-maffiával nem voltam kapcsolatban. Természetesen pert indítok a televízió ellen, a filmben rólam megszólaló két hazudozó nő ellen. A tárgyalások időpontját ki fogom hirdetni, hogy minél több ember eljöhessen és láthassa a tárgyalóteremben ezt a hazudozó népséget. A két hazudozó nő ellen már meg is írtam a büntetőfeljelentést rágalmazó kijelentéseik miatt

 

Vadhajtások.hu

RSS
Twitter
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial