Vadhajtások

Puzsér Robika siratja a Magyar Hangot, mert diktatúra van

Külön Facebook eseményben hívta fel a figyelmet a balliberális szennylap érdektelenségének okaira. Szerinte üldözik a lapot.

A főpolgármesterségre vágyó politikai megmondóember drámai felhívásban toborozza híveit a Magyar Hang megmentésére:

Magyarország legüldözöttebb lapja a centrista Magyar Hang. Állami hirdetés természetesen nincs benne, és Szlovákiában nyomtatják, ugyanis egyetlen magyarországi nyomda sem vállalja a vele járó kockázatot. A szerkesztőség mögött nem áll sem milliárdos szocialista oligarcha, sem a Hit Gyülekezete, mindössze az olvasók elkötelezettsége. Valódi ellenzéki lap, melyet a nemzeti együttműködés rendszere nem finanszíroz, hanem minden erejével ellehetetleníteni igyekszik.

Amikor az Aldi nevű áruházlánc megtagadja ennek az újságnak az árusítását, a kormány antidemokratikus törekvését szolgálja ki. Egy német részvénytársaság durván beavatkozik a magyar közéletbe, korlátozza a hozzáférést egy ellenzéki orgánumhoz, megtagadja vásárlói tájékozódáshoz fűződő jogát, ezzel beleszól a magyar belpolitikába, és rombolja a demokratikus diskurzust.

Március 16-án felkeressük Budapest V. kerületében a Báthory utca 8. alatti Aldi áruházat, és próbavásárlás formájában ellenőrizzük, hogy a cég kitart-e diszkriminatív üzletpolitikája mellett. Ha továbbra sem lesz a polcokon Magyar Hang, a vásárlók könyvét kérjük el. Nekünk, magyar vásárlóknak fontos, hogy emberszámba vegyenek minket – nem Orbán Viktor jobbágyai vagyunk, akiknek a fogyasztói szokásairól a földesuruk dönt. Ahogy elvárjuk, hogy a polcokon ne csak cukros üdítőital, de ásványvíz is legyen, ahogy elvárjuk, hogy a polcokon ne csak snack és csokoládé, de hús, kenyér és zöldség is legyen, éppúgy elvárjuk, hogy a propagandaújságok és a bulvárlapok mellett a kínálatban egészséges szellemi táplálék is helyet kapjon. 

Mi ránézünk erre a képre, és tudjuk az okát, hogy miért nem kell senkinek ez a szennylap…

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu