2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Marvel felsővezető: „A világ készen áll” egy meleg szuperhősre

Victoria Alonso, a Marvel gyártásvezetője elmondta, eljött az ideje, hogy feltűnjön egy meleg szuperhős a Marvel filmekben – írja a Variety.com.

A Twitteren felkapott téma volt a múlt héten az LMBTQ közösség képviselete a Marvel produkciókban, miután olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a következő filmben (Eternals) a főshős meleg lesz és már el is kezdődtek a meghallgatások a szerepre.

Alonso elmondta a Variety-nek, hogy a világ készen áll egy meleg szuperhősre, bár nem erősítette meg, hogy a hírek igazak:

„A legjobb szereposztást akarjuk összahozni az Eternals-ban és ha megvan, el fogjuk árulni a közönségnek.”

Hangsúlyozta továbbá, hogy a Marvel a sokszínűség elkötelezett támogatója.

„Miért ne lennénk? El kell mondjam, hogy nekem ez nagyon fontos. A sikerünk azon alapszik, hogy az emberek különbözőek. Úgyhogy miért ne lennénk? Miért akarnánk, hogy csak egyféle ember ismerjen el minket? A nézőközönségünk globális, sokszínű és befogadó. Ha nem lennénk sokszínűek, elbuknánk. Ha nem nyomunk padlógázt a sokszínűség és a befogadókészség tekintetében, nem leszünk sikeresek.”

Ha a filmről szóló pletykák igaznak bizonyulnak, az Eternals lesz ez első Marvel film egy meleg szuperhőssel.

A Marvel Studios elnöke, Kevin feige 2015-ben azt nyilatkozta, hogy az Avengers filmekben megjelenhetnek a LMBTQ karakterek a következő évtizedben.

 

Forrás: https://variety.com/2019/film/news/gay-superhero-mcu-world-is-ready-1203157130/

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató