Vadhajtások

Véresre verték a magyar lányt! A YouTube kicenzúrázta, törölte a videónkat

Kedves olvasóink!

 

Szégyen vagy nem, de a YouTube kicenzúrázta a tegnapi videónkat, a cigánylányok verekedését. Ezt a videót a Facebook cenzúrázta ki először, ekkor mi úgy döntöttünk, feltöltjük saját YouTube-csatornánkra. Be is darálta a netet.

Weboldalunk, és a szerverünk jól teljesített, 170 ezer ember olvasta tegnap oldalunkat, akik követtek minket azok tudják, hogy mindent elkövettünk annak érdekében, ez zavartalanul és fagyás -.mentesen történhessen.

Egy dologgal nem tudunk mit kezdeni, és ez a cenzúra. 

 

A cigányok által elkövetett terrorról szóló cikkeink az Vadhajtások.hu Facebook-oldaláról is lekerültek. Elegünk van a PC-ből, megoldást fogunk keresni erre hamarosan, hiszen amit százezrek néznek, osztanak, olvasnak, annak hírértéke van,-  mi így gondoljuk. Mocskos külföldi szar felületeken, külföldi, vagy szar “magyar” liberális adminisztrátorok döntik el, mit láthat, olvashat az ember. Tehát ezek a koszos szar adminisztrátorok úgy döntöttek, ha magyar lányt vernek véresre a tetves cigányok, azt nem lehet közzétenni. Érdekes, hogy a Youtube-on ennél sokkal véresebb videók találhatóak, itt egyértelműen az adminisztrátorok cigány-mosdatásáról van szó.

Számtalanszor kértük olvasóinkat is, hogy ne várjanak a Facebookra, hogy oda kikerüljenek cikkeink, nyissák meg keresőből oldalunkat, kommenteljenek weboldalunkon, minden cikkünk alatt működik a komment-mező.

 

Köszönjük!