Vadhajtások

Bohócok: Hatalmas összefogást jelentettek be mára, de összefosás lett belőle

Feltehetően még az ellenzéki pártokat is megdöbbentette, hogy milyen kevesen mentek el tüntetgetni Budapesten, az összellenzékinek mondott, bevándorláspárti programra. Lézengnek az emberek, még a perecárus is szomorúan ácsorgott. A programon – mások mellett – beszélni fog Gyurcsányné a DK-ból, és Jákab Péter is.

 

 

A mai nap egyértelműen egy újabb ellenzéki összeomlás napja: Gyurcsány tüntetésén néhány tucatnyian voltak, az LMP-s rendezvényen pedig alig több, mint kétszázan. Zárójelben jegyezzük meg: a Múzeum kertben Orbán Viktor miniszterelnök beszédét 20 ezren hallgatták végig. Az Erzsébet-hídnál, az összeellenzéki programon nagyon-nagy jóindulattal ezerháromszázan lehetnek.

 

 

 

A szégyenteljesen kevés közönségnek ezután elénekelte egy hatfős kórus a Szabadságkórust a Nabuccóból. Pontosan úgy, ahogy azt olvasóink elképzelik… Majd jönnek a pártok, Gyurcsányné vezetésével.

Nem véletlen természetesen, hogy az első beszédet Gyurcsányné mondta. Hiszen közismert: a DK-baloldal-Jobbik koalíció vezetője a férje. Elmagyarázta, hogy miért nincsenek sztrájkok (mindenki retteg természetesen) és követelte, hogy azért legyenek. Nem szeretne nemzetek Európáját, ellenben Európai Egyesült Államokat igen.

Mutatunk pár saját képet azért agyhalottainkról:

 

 

Továbbiakban nem kívánunk ezzel az agyhalott ócska brigáddal foglalkozni. Ismerős Arcok koncertre mentünk, amit hamarosan a Vadhajtások.hu Facebook-oldalán ÉLŐ-ben közvetítünk.

 

 

(Origo nyomán Vadhajtások)