2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Az ellenzék kedvenc portálja szerint Orbán és a “fasiszta szar” a hibás az új-zélandi terrortámadásért

Gyomorforgató módon és aljasul, de gyorsan megtalálta az új-zélandi terrortámadás valódi felelősét a ballibek internetes zászlóshajójának, a Mérce.hu-nak a főszerkesztője, Jámbor András, aki hétvégi publicisztikájában a sok orbánozás után arra jutott, hogy a beteg tömeggyilkos valójában Orbán Viktor köpönyegéből bújt elő, a magyar miniszterelnök politikája (is) felelős a tragédiáért, ötven ember haláláért. Jámbor András ugyancsak beteg és sötét képlete szerint a magyar kormány “fasiszta szart” terjeszt, a gyilkos pedig “ennek a fasiszta szarnak a nevében gyilkolt”.

Jámbor írása elején arról delirál, hogy a politikusok és a kormánypárti sajtó nem kellő súllyal kezelte az új-zélandi terrortámadást, pedig szerinte nap mint nap hallhatunk arról, hogy “fehér faj, a bevándorlók inváziója, harc a kereszténység védelmében, a nyugati világ hanyatlása”. Jámbor a kormány és az egyházak mondanivalójának hiányolása közben egyetlen ugrással eljut odáig, hogy megnevezze a valódi felelőst, felelősöket.
“Pedig talán ha a nap 24 órájában ezt a fasiszta szart hallgatjuk, akkor kéne, hogy egy ilyen eset kapcsán legyen mondanivalónk. (…) Ennek a fasiszta szarnak a nevében akkor tud valaki gyilkolni, ha ez a fasiszta szar propaganda terjed. (…) Kormánypárti részről pedig legalább az hangozzon már el, hogy attól még, hogy fasiszta szart terjesztünk, ez nem oké. (…) Nyilván nem is ez az elhatárolódás a lényeg most, hanem csupán annyi, és tényleg nem több, hogy egy ilyen megrázó eset után csak szerényen legalább annyi legyen kimondva, ezt nem szabad csinálni. Ha azt nem is mondjuk ki, hogy a fasiszta szart ne terjesszük, legalább annyit, hogy ennek a nevében nem szabad ölni” – mutat rá önmaga és a Mérce.hu sötét, sivár, beteg lelkivilágára Jámbor András.
Persze nem újdonság ez Jámbor Andrástól és az általa főszerkesztett, mikroadományokért rendszeresen sorba álló honlaptól. Korábban például lámpavasaztak is, de olyan karikatúrát is közzétettek, amelyen egy mozgáskorlátozott kislányt azért hajítanak a szakadékba, mert Orbán Viktor támogatója.
Forrás: PestiSracok
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató