2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Hazaáruló - Titokban Verhofstadtékkal szövetkezik a gödöllői polgármester

A saját választói elől is elhallgatta az Új Kezdet nevű törpepárt, hogy a hétvégén Soros Györggyel lépett frigyre – írja a 888.hu. A lap szerint a rendszerint függetlennek eladott gödöllői polgármester, az Új Kezdet nevű párt vezetője elismerte, hogy február 8-án, Baszkföld legnépesebb városában, Bilbaóban csatlakoztak az európai liberális frakcióhoz tartozó pártcsaládhoz, nevezetesen az Európai Demokrata Párthoz (EDP).

Érdekes, hogy a mozgalom minden erejével azon volt, hogy elhallgassa a nyilvánosság és a saját támogatói elől is a csatlakozás tényét

– írja a 888.hu. A Magyar Nemzet visszakereste Gémesi György közösségi oldalára kitett posztokat, ahol Gémesi csak annyit írt, egy “konferencia” miatt van az észak-spanyolországi nagyvárosban, aminek a fejlődését dicsérte. Az EDP azzal az ALDE-val alkot egy frakciót az Európai Parlamentben, melyet a Soros György által pénzelt Guy Verhofstadt vezet. .

Az európai liberálisok brüsszeli frakciója a bevándorláspárti javaslatairól, többek között a betelepítési kvóták és a bevándorlásellenes országok megbüntetés célzó kezdeményezések támogatásáról vált ismertté az elmúlt években. Az ALDE jelenleg a negyedik legnagyobb frakció Brüsszelben, 68 képviselője van a 751 fős Európai Parlamentben.
Forrás: PestiSrácok
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató