2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Demszky megkattant: Azt beszélik Pesten, hogy magában beszél a 4-es metrón

Ismét izgalmas dolgok derülnek ki a már sokak által furának tartott Demszky Gáborról. A budapestkornyeke.hu egyik olvasója kapta lencsevégre a 4-es metrón utazó Demszkyt, aki az unalmas metrózást azzal dobta fel, hogy magában beszélt. A volt főpolgármester Kelenföldön szállt fel a szerelvényre.
A portál olvasója arról tájékoztatott, hogy a volt főpolgármester a kelenföldi állomástól a Kálvin térig utazott. A beszámolóból kiderült, hogy végig a mobilját nézte, valószínűleg olvasott, vagy nézett valamit, közben pedig láthatóan magában beszélt, erre több utas is rácsodálkozott.
Demszky Gábor a néhai SZDSZ színeiben volt 1990 és 2010 között Budapest főpolgármestere. Kritikusai leggyakrabban a be nem tartott ígéreteit kérik számon rajta. Szemére vetik, hogy 1994 óta a később, főpolgármestersége után, 2014-ben átadott M4-es metróvonallal kampányolva nyerte meg mindegyik választást, mások meg pont a 4-es metró iránti fanatikus ragaszkodását bírálják, amelynek árából hasznosabb beruházásokat valósíthatott volna meg.Forrás: budapestkornyeke.hu; Fotó: budapestkornyeke.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató