2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 394.88
USD : 371.93
Időjárás ikon12°

Ez a nő egyenértékű Salvinivel

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani Giorgia Meloni-t, a Fratelli d'Italia párt vezetőjét. Ez a nő egyenértékű Salvini-vel.

Sajnáljuk, hogy nincs benne a kormányban, ugyanakkor ő a konstruktív ellenzék megtestesítője.

Tökéletesen illik a jobboldali tömörüléshez, melynek a Lega és a Berlusconi vezette Forza Italia mellett ők is tagjai. Azonban ha kell bírálja Salvini-t, de teljes váll szélességgel ki is áll mellette, amikor a másik kormánypárttal szembe kerül.

Itt a videó fordítása:

"Van még valaki Olaszországban, aki nyilvánosan akar beszélni George Sorosról? Azt mondják róla, hogy emberbarát, holott egy spekulánsról van szó. Egy olyan embertől, akinek a gazdagodása 1995-ben néhány milliárd lírába került nekünk. George Soros azt mondta ma, hogy aggódik amiatt, ahogy az olaszok szavaztak. Mi azt reméljük, hogy a jövőben még több oka lesz erre. Mert ha a kormány jól dolgozik, ahogy azt nagyon reméljük, akkor át fog menni a Fratelli d'Italia által előterjesztett törvényjavaslat, amely meg fogja akadályozni, hogy Soros és a hozzá hasonlók olyan nem kormányzati szervezeteket pénzeljenek, amelyek az illegális bevándorlást favorizáljak. Mert ezzel az a céljuk, hogy a nemzetállamokat gyengítsék, és elősegítsék a spekulációt. Sorosnak reméljük, hogy lesz miért aggódnia, mert mi pont egy anti-Soros törvényen dolgozunk!

https://www.facebook.com/giorgiameloni.paginaufficiale/videos/10156342639317645/Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató