Vadhajtások

Miközben kizárnák a Fideszt a néppártból, ez folyik Milánóban

Matteo Salvini egy érdekes hírt posztolt…

Egy szenegáli férfi Milánó közelében meggyújtott egy buszt, aminek ő volt a sofőrje. Szerencse, hogy mielőtt szétlocsolta a benzint a “szenegáli vendégmunkás” , leszállította az épp a buszon utazó iskolai osztályt. A tűzoltók a tüzet gyorsan eloltották, a rendőrség letartóztatta az őrültet. Senki sem sérült meg.

Közben most olvasom a cikkhez írt egyik hozzáfűzést: a szenegáli azt üvöltötte, hogy a tengeren meghalt emberekért akar elégtételt venni…

Matteo Salvini írja, hogy a szenegálinak olasz állampolgársága van…. Köszi!

Azt is megjegyezte, hogy a szenegálinak már volt dolga a rendőrséggel és az igazságszolgáltatással ittas vezetés és nemi erőszak miatt.

Tehát ittas vezetés és nemi erőszak miatt már le volt tartóztatva, el volt ítélve, és ilyen előélettel iskolásokat szállító buszt vezethet.

Csodás!

Egyébként a tegnap Lampedusa-n 49 bevándorlóval a fedélzetén kikötött hajóról még nincsenek egyértelmű hírek. Sajnos Salvini nem tudott mit tenni, engednie kellett, hogy a bevándorlók elhagyják a hajót. A hajó ugyanis olasz. De, a kapitány le van tartóztatva, a hajó el van kobozva.

Közben megy az olasz Szenátusban a szavazás előtti tárgyalás. Ma döntenek Salvini sorsáról, mentelmi jogának felfüggesztéséről.

Salvinit a bíróság elé akarják állítani azért, mert tavaly nyáron a Diciotti nevű olasz hadihajórol napokig nem engedte leszállni a “menekülteket”.

15 évet akar rákérni a migránspárti liberálkommunista szekció.

Bede Zsolt – Vadhajtások.hu