2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

A momentumos Cseh Katalin Magyarország ellenségeivel építi a karrierjét

Éppen a patkányforradalom, – vagy ahogyan az iskolában tanítják a vörös terror regnálását – a Tanácsköztársaság kikiáltásának 100. évfordulóján vallott színt az európai liberálisok (ALDE) választási csúcsjelölt csapatának tagjává válása kapcsán érzett óriási megtiszteltetéséről Cseh Katalin, momentumos politikus Facebook oldalán.

Az európai liberálisokról tudjuk, hogy ők sem mások, mint neomarxisták, akik – akárcsak nálunk az évtizedeken át szovjet szuronyokkal rendet fenntartó pártállami elődeik – senki más világról alkotott felfogását nem hajlandók figyelembe venni. Csak az az való, amit ők annak tartanak s amit mások számára igazságként képviselni megengednek.

Ez az a liberális diktatúra, amelynek szíját a migráció segítségével mind szorosabbra kívánják húzni az európai országok nyakán, hogy a kontinens ötszáz milliós lakossága úgy táncoljon, ahogy az ismeretlen globális háttérhatalmat kiszolgáló európai elit fütyül.

Ennek a csúcsjelölt csapatnak tagja mások mellett Guy Verhofstadt, aki Orbán Viktor egyik leghangosabb kritikusa volt az elmúlt ciklusban az Európai Parlamentben. Ő vádolta meg óriásplakáton Orbán Viktort azzal az aljas és minden tekintetben hazug szöveggel, hogy Orbán „Kezdetben csak a pénzünkre utazott, most Európa egysége a tét!” Ezt a kampányt a Momentummal közösen szervezték, s az óriásplakátos kisteherautót személyes Fekete-Győr András, a Momentum első embere vezette Felcsútra.

Mindezt azért kellett előre bocsátanom, mert pénteken az ATV A nap híre című műsor vendége volt Cseh Katalin, ahol bicskanyitogató hazugságokat jelentett ki Magyarországgal és a Fidesszel szemben.

A nemzetállamok Európája vagy a globalizáció szembenállását ő természetesen a nemzetállamok rovására gondolja feloldani.

  1. Cseh Katalin: „Azt, hogy normálisan összeférnek egymással együttműködő, egymással folyamatosan integrálódó államok, azt Európai Uniónak hívják. Az az intézmény, amelyben benne vagyunk már mi is 2004 óta. (…) Ezt az Európai Uniót akarják szétverni az Orbánhoz hasonló populisták. Csupán uszításból, csupán hazugságból, csupán önzésből. (…) A fekete-fehér világnak a középpontján van a jelenlegi realitás, az Európai Unió, ami mellett ki kéne állnunk.”

Kiállni a jelenlegi elitista Unió mellett, amelynek megreformálási szándéka Cseh Katalinnak egyenlő a szétveréssel. Szerinte az emberek akaratának megkérdezése, majd annak a képviselete az maga az uszítás, a hazugság, az önzés.

  1. Cseh Katalin szerint van „okos integráció. Megpróbálni összehangolni azt, ami racionális. [Például] az Európai Ügyészség.”
https://www.vadhajtasok.hu/2019/03/24/a-fogtunder-mar-nem-is-titkolja-olyan-europai-uniot-akar-ahol-a-tagallamok-nem-rendelkeznek-donteshozatali-hatalommal/

Verhofstadt emberének nem számít, hogy ez alkotmányba ütközik, mint ahogy az sem, hogy az Európai Unió most is szigorúan ellenőrzi az uniós pénzek felhasználását.

  1. Cseh Katalin a falépítésről vagy migránssimogatásról. „Hiszek abban, hogy a választók nem ostobák. Hogy a magyar emberek képesek gondolkodni. Amit a Fidesz csinál, az a választók lenézése.”

Ezer jele van, hogy a magyar emberek nagyon is képesek gondolkodni s nem hagyják átverni magukat verbális manipulációkkal, ahogy például Cseh Katalin a „gondolkodást” értelmezi. Éppen ezért választották meg háromszor kétharmaddal Orbán Viktort és ezért szavazták ki a közéletből anno az SZDSZ-t. Nagyon utálják ugyanis, ha a momentumos Pető-Kuncze utódok, vagy bárki más akarja szájukba adni, hogy életük legfontosabb kérdéseiről hogyan is gondolkodjanak, miként szavazzanak.

Cseh Katalin építhet személyes karriert Brüsszelben Magyarország ádáz ellenségeivel szövetkezve, lelke rajta. De abban biztos lehet, hogy a magyarok nem fogják a jövőben a kormányrudat karrierista zsebmarxisták kezébe adni.

Forrás: Leander.blogstar.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató