2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Százhetvenhatszor megszúrta, feldarabolta, majd elásta a gyerekgyilkost

Brutálisan kegyetlenül végzett egy 23 éves férfi egy frissen szabadult gyerekgyilkossal Walesben. Ugyanazt a módszert alkalmazta, mint ő 1985-ben. Késsel támadt áldozatára, aki kétségbeesett próbált segítséget hívni, de pechére csak gyilkosa bűntársa hallotta, aki még abban is segített a támadónak, hogy feldarabolja és eltűntesse tette nyomait. Erről írt a Metro.

[caption id="attachment_21070" align="aligncenter" width="620"] David Gaut[/caption]

David Gaut 34 évvel ezelőtt végzett egy 15 hónapos gyerekkel, Chi Ming Shekkel.

Halálra késelte a kisfiút, amiért 32 évet kapott, nemrég szabadult.

Az egyik walesi kisvárosban, New Tredegarban lévő panelházba költözött. Azt ugyan bevallotta a lakóknak, hogy embert ölt, és emiatt börtönben volt, de azt nem, hogy kit. Hazudott.

Azt mondta, egy katona volt az áldozat. Mivel a szomszédokat aggasztotta a férfi, nyomozni kezdtek utána.

Így jöttek rá, hogy egy gyerekgyilkos él mellettük. 
https://youtu.be/2vdUxRZPeb0

Egyiküket különösen aggasztotta az új szomszéd. A 23 éves Ieuan Harley először csak fenyegetőzött, majd rá is támadt a férfira, akit valamivel abba a lakásba csalogatott, ahol ő élt. Ott aztán pontosan úgy végzett vele, mint ahogy a gyilkos a gyerekkel. Kést ragadott és szúrt.

Gaut 150 szúrás után meghalt, de Harley nem hagyta abba, még 26-szor beledöfte a kést.

A férfi lakótársa David Osbourne hallotta, hogy a gyerekgyilkos segítségért kiabál, de vallomása alapján, mire a konyhából beért a nappaliba, már vérbefagyba feküdt az öregember, nem lehetett rajta segíteni. Harley észrevette, hogy Osbourne magyarázatot vár. Megkérdezte, mi az örgödöt művelt a lakásában. Erre a férfi

közölte, hogy ne aggódjon, majd feltakarítja a vért.

Ekkor érkezett meg a részeg Darran Evesham, aki segített barátainak a gyilkosság nyomainak eltüntetésében.

Hárman feldarabolták a holttestet, amit zsákokban egy autóval az erdőbe vittek.

Aztán az autót is felgyújtották. Ennek ellenére a nyomozók rájöttek, hogy kik támadtak Gautra. Megvádolták és bíróság elé állították őket a halála miatt. Mindhárman tagadják, hogy közük lenne a gyilkossághoz és a nyomok eltüntetéséhez.

Harley azt mondja, ő aludt, Evesham állítja, ő ott sem volt, még a feldarabolásnál sem, Osborne pedig kitart amellett, hogy nem hagyta el a konyhát.

Harleyt 24 évre ítélték előre kitervelt, különösen kegyetlen módon elkövetett gyilkosság miatt. Két társát a gyilkosságban nem találták bűnösnek, de a bizonyítékok eltüntetésében és a hatóságok félrevezetésében igen.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató