2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Folytatódik a londoni horror-show, egy éjszaka hat szurkálás

Nem nagyon fest úgy a dolog, hogy akár egy kicsit is lelassulna a londoni mészárszék száguldó szekere - írja a The Sun.

Egy éjszaka, hat kerület, hat szurkálás, négy tinédzser, egy életveszélyes sérülés.

Kidbrooke, Hounslow, Tottenham, Tooting és Barking városrészekben folytatódott az esztelen kaszabolás, lényegében ott, ahol tavaly szilveszter éjszaka abbamaradt.

Az első eset hajnali 3:15-kor a Kidbrooke negyedben történt, ez a szemtanúk elmondása szerint egy kitervelt támadás volt.

A környékbeliek próbáltak segíteni a vérben úszó sértetten, ameddig meg nem érkeztek a mentők és a rendőrök. A 17 éves srácnak a testén és fején voltak nagyon súlyos sérülések.

4:30-kor Hounslowban, London nyugati felében egy 26 éves férfit ért támadás, akit többször is megszúrtak, majd percekre rá, és méterekre onnan egy másik esethez riasztották a rendőrséget.

Aztán reggel 6:05-kor, egy 17 éves fiatalnak vágták szét az arcát, Tottenhamben. A vérnyomokat alig 200 méterre a városrész rendőrségének az épületétől próbálták eltakarítani. A nyomozók szerint, itt két banda csapott össze. A fiatal férfit kórházba szállították, állapota súlyos, de nem életveszélyes.

Este 7 órakor Barking mellett pedig egy ugyancsak 17 éves fiatalt késeltek meg.

Majd este 9-kor egy másik 17 éves srácot Tootingban-Dél Londonban késeltek meg.

Így telnek a mindennapok Londonban, Sadiq Kahn panaszkodik, hogy se pénz, se ember. De, azért, ha 15 000 kilométerrel arrébb megtámadnak egy mecsetet, hirtelen találnak pénzt is és embert is, hogy megvédjenek minden muszlim szent helyet a brit fővárosban.

Vad Ádám - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató