2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Meleg lángosossal és erőszakoskodó, bukott, roma polgármesterrel épül tovább a Márki-Zay-párt

Egy egységteremtéséről elhíresült „közösségépítő”, Ács bukott polgármestere, a botrányhős Lakatos Béla lett a Mindenki Magyarországa Mozgalom Csongrád megyei szervezője. Baján pedig kiderülhet, a melegségét nyíltan felvállaló lángossütőt indítják-e a Fidesz ellen Márki-Zayék.

Ezen a héten is folytatja országos politikai hakniját Márki-Zay Péter. Az ellenzéki pártalapító és pártépítő politikus kedden 18 órakor Debrecenben, majd szerdán 17 órakor Baján tart kormányekéző fórumot unokatestvére, Hadházy „Pókember” Ákos társaságában. A vidéki Mindenki Magyarország Mozgalom-fórumok nyilvánvalóan azt is jelentik, hogy ezeken a délutánokon kéretik a polgármestert vásárhelyi ügyekkel nem zavarni, és a munkahelyén se nagyon keressék a helyi polgárok.

A bajai látogatás különösen pikánsnak ígérkezik. A Sugovica-parti városban ugyanis úgy tűnik, országos mintára a Jobbiktól a DK-ig összeáll a szivárványos ellenzék a Sikeres Bajáért Egyesület zászlaja alatt. Lehet, ehhez kérik az önjelölt Messiás áldását. A bajai polgármesteri posztra nemrég bejelentkezett a melegségét látványos coming outtal vállaló, 2007-ben Mr. Gay Hungary melegszépségversenyen is induló lángossütő, Szabó Richárd. A helyiek azóta  vitatkoznak rajta, vajon a közösség szavazna-e egy nyíltan homoszexuális jelöltre. Még nem tudni, a több gyermeket is nemző, majd meleg kapcsolatra váltó egykori csövest indítja-e az ellenzék szivárványos egyesülése. Lehet, ma ezt is megtudjuk Márki-Zaytól.

Márki-Zay – akiről mint írtuk, egyre nehezebb eldönteni, szabadidejében országos politizál, és szervezi az Orbán-buktatást, vagy szabadidejében polgármesterkedik Hódmezővásárhelyen – gőzerővel építi az n+egyedik Fidesz-kritikus ellenzéki formációt. A közösségi médiában eközben közzétették a Mindenki Magyarországa Mozgalom megyei szervezőinek névsorát. Ebből megtudtuk, a Csongrád megyei közösségépítés a vásárhelyi önkormányzat mellett a roma projekteket segítő Lakatos Béla feladata lesz. A botrányairól és durva, erőszakos megnyilvánulásairól elhíresült roma közszereplőhöz, Ács bukott polgármesteréhez fordulhatnak azok, akik a Márki-Zay-pártot színesítenék a megyében, Lakatos feladata lesz az érdeklődők becsatornázása és integrálása…

Emlékezetes, Lakatos Ácson sorozatos balhéi miatt kényszerült lemondani. Márki-Zay Péter úgy értékelt, a korábbi „kollégához” kötődő cirkuszsorozat, az alpáriság és az erőszak simán „kulturális sajátosság”…

Forrás: Promenad.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató