Vadhajtások

Rendkívüli: Megpróbálták betiltatni portálunkat: Megjött a Médiahatóság válasza

Kedves olvasóink!

Ahogy arról beszámoltunk, már nem csak rendőrségi feljelentéseket tettek ellenünk, nem csak cikkekben sikítoztak, hanem megpróbálták betiltatni az oldalt annak reményében, hogy egy vaskos – akár milliós – büntetést is kiszab ránk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

Bejelentették oldalunkat, mert a liberális csürhét, a koszos ellenzéki politikusokat, a csicska Soros-blog hülyegyerekeit nagyon zavarta, hogy nincs impresszumunk. Illetve, arra hivatkoztak a bejelentésben, hogy hírportálként működünk, és nem jelentettük be az oldalt a hatóságok felé. Most kaptuk kézbe a Hatóság válaszlevelét.

Elöljáróban szeretnénk leszögezni, hogy ilyen csicska hülyegyerekek jelentgetései a hatóságok felé azért nem lesznek sikeresek, mert mi egyenes gerinccel állunk, jogkövető állampolgárként. A Hatóság felszólítására együttműködtünk velük, átbeszéltük a dolgokat, amit megköszöntek.

Semmiféle jogsértést nem követtünk el, bármennyire is hergelték a liberális oldalak a cikkeikkel az embereket, bűnözőnek beállítva minket.

A Hatóság a válaszlevelében tájékoztatta a Vadhajtások.hu szerkesztőségét, hogy a hatósági ellenőrzés eredményeként jogsértés hiányában hatósági eljárás megindítása nem indokolt.

 

De mivel nagyon szeretnék az impresszumunkat látni az árulkodó köcsögök, így hát írunk egy rövid impresszumot azoknak, akik, ha a falba verik a fejüket, sem tudják megállítani a Vadhajtásokat:

 

A Kurva Anyátokat!

 

 

 

Köszönjük! Folytatjuk!