2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Videóval búcsúzott a Honvéd tulajdonosa

A Digi Sport Reggeli Start című műsorában jelentkező vlogjában búcsúzott el George Hemingway, a Budapest Honvéd és a Magyar Futballakadémia tulajdonosa.

„Jó reggelt, győztesek! Ma utoljára. Bizony. Ki gondolta volna, hogy eljön ez a nap, amikor utoljára beszélek szurkolóinkhoz, kispestiekhez, honvédosokhoz, és azokhoz, akiknek kedvük van hozzá, hogy meghallgassák reggeli beszédemet – kezdte üzenetét az excentrikus sportvezető. – Vállalatom értékesítette a Budapest Honvédot és a Magyar Futballakadémiát. Azt gondolom, hogy jó kezekbe helyeztük. Olyan emberek vannak a Metalcomban, akik nemcsak, hogy sportoltak, vannak, akik még mindig sportolnak, de szeretik a Honvédot, kedvelik a Honvédot, és akarják, hogy a Honvéd legalább olyan jól működjön, mint most, vagy talán még jobban.”

A távozó elnök így folytatta: „Az itt töltött idő legszebb része az volt, amikor a Magyar Futballakadémiával foglalkoztam, amikor az U14, U15, U16, U17, U19 – valamikor még U18 is volt – csapatok edzéseit, mérkőzéseit látogattam. Amikor néztem, hogyan fejlődnek a gyerekek, amikor néha ránéztem a tabellára, amikor ünnepeltünk Puskás Suzuki-kupa- vagy Honvéd-kupa-győzelmet. Amikor nagy ellenszéllel szemben sikerült nagyon sok mindent elérnünk.”

https://youtu.be/Y7o3uddgrMw

Végül kifejezte reményét a szép jövőt illetően: „Remélem, hogy [az új tulajdonosok] tudnak még szponzorokat hozni, és így még jobb játékosokat tudunk vásárolni, hogy az európai kupaindulás realitás legyen.”

Forrás: Magyarnemzet.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató