2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Féreg jobbikosok! Nemzeti pártból ’56-os hős gyalázók lettek

Miután nem jött össze a beharangozott kormánybuktatás a tavalyi választásokon, az egykori szkinhed pártban eluralkodott a teljes tanácstalanság. Ebben a helyzetben hívta össze az azóta halhatatlanná vált far- hát kommandó testületi ülését a Jobbik, június 11.-én, aminek jegyzőkönyvét megszerezte az Origo. Az iratból pedig kiderült, a Jobbik meg akarta alázni Pongrátz Gergelyt, ’56-os hőst, a Corvin-közi felkelőcsoport második és utolsó főparancsnokát.
A szóban forgó ülést a választási vereség kiértékelésére hívták össze és végig a párt kommunikációjának fejlesztéséről kellett volna szólnia. Ehelyett kezdte meg az agymenést Silhavy a nyugdíjasokról és a far-hátakról. Volt azonban egy másik napirendi pont is, mégpedig az, hogy az összejövetel előtt egy nappal Pongrátz András, ’56-os hős, a Sztálin- szobor egyik ledöntője, a Corvin-közi felkelőcsoport második és utolsó főparancsnokának, Pongrátz Gergelynek a testvére közleményt tett közzé, amelyben azt kérte a Jobbik vezetésétől, hogy adják vissza a bátyja által a Jobbik alakuló gyűlésén átadott lyukas zászlót.
Ebben a kérdésben ugyan arra jutottak, hogy a zászlót vissza kell adni, azonban beindult az ötletelés arról is, hogy hogyan lehetne lejáratni Pongrátz Andrást. A megoldás pedig az volt, hogy mivel Pongrátz facebook fiókját Novák Előd kezelte, kitalálják, hogy az idős szabadságharcos befolyásolható, egy eszköz a szakadárok kezében. Ha ez nem lenne elég, ráállították a párt médiát is, hátha talál valami kompromittálót. Mindezeken felül neki akarták uszítani szerencsétlen Pongrátznak Murányi Leventét is, ő azonban élesen elutasította a lehetőséget.
Murányi Levente aktivizálása elengedhetetlen lenne, írhatna egy posztot, amit megoszthatnánk a központin
-jött az ötlet. A terv végül tehát felsült, mi viszont gazdagabbak lehettünk egy mély betekintéssel a Jobbikos karaktergyilkosságok ötletbörzéjére.Forrás: Origo
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató