2024. április 24. - György
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Folytatódott a Dobrev-saga - rabosították szerkesztőnket

Bede Zsoltot nyomozók keresték a lakásán, majd telefonon berendelték a VI. kerületi rendőrkapitányságra. 

Mint ismert, szerdán a Vadhajtások egyik szerkesztőjét megtámadták a kommunista vadállatok, mert focizott a Nyugatinál.

Meg is írtuk a véleményünket az esetről...

Arra azonban nem gondoltunk, hogy ekkora kalamajka lesz belőle. Úgy látszik a kommunistáknak mindent lehet. Szimpatizánsaik ököllel verik a fideszes aktivistákat, majd magukból áldozatot csinálva jelentenek fel mindenkit.

Bede Zsolt ma a VI. kerületi kapitányságon járt. Rabosították.

Gyurcsány Ferencnééknek volt pofájuk azt mondani, hogy elhatárolódnak az erőszaktól. És egy kiszínezett sztorit adtak elő a rendőröknek. Nincs is szebb annál, amikor a kommunisták állítják be magukat áldozatnak.

Dulakodás, köpködés, közösség elleni izgatás

Egy nap sem telt az eset óta Bedét már a lakásán keresték a nyomozók majd telefonon beidézték. Ma reggel 9 órára kellett bemennie a rendőrségre és gyanúsítottként hallgatták ki.

Egy ilyen pitiáner ügy miatt történt a rabosítás.

Garázdaság miatt tettek feljelentést a Kígyó seggnyalói. Érdekes, hogy a rendőrségnek azt írták, hogy nem történt személyi sérülés, illetve a sátraikban sem keletkezett kár a "TÁMADÁS" után, de másnap Gyurcsány Ferencné már úgy adta elő a sztorit, hogy megsérült a sátor és le kellett cserélniük.

Továbbá olyanokat hazudoztak a Degenerált Koalició csicskásai, hogy Bede dulakodott. Bede a fiával töltötte szabadidejét, esze ágában sem volt balhézni. Miután bepasszolta a labdáját a két sátor közé a DK-s úriember - a kisfiú jelenlétében - üvöltötte felé, hogy:

MI A KURVA ANYÁDÉRT ITT FOCIZOL?
Bede úgy válaszolt:
Mert itt nincs stadion...
 

Majd a háttérben az mszp-s öregasszonyok ordenáré módon keltek ki magukból:

MiT AKARSZ ITT ORBÁN KUTYÁJA? TAKARODJ EL INNEN!

Majd a 24.hu-n megjelent fotón látható férfi veréssel fenyegette meg Bedét- a gyereke előtt - és a labdájukat felrúgták a Skála áruház tetejére. Így megállapítható, hogy a Nyugatinál történtek kimerítették a garázdaság vétségét, miután a fent nevezett személyek kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsítottak.

A legviccesebb azonban az volt, hogy Bede fiának egy szemtanú is odaszólt:

Látod kisfiú!? Most egy életre megtanultad, hogy milyenek ezek a szar kommunisták!

Bede performanszát egyébként taps és ováció fogadta a helyszínen, az üresen tátongó MSZP és DK sátrak mellett. Szerkesztőnk ezután felment a Skála tetejére és megkereste a fia labdáját, rendőrökkel nem találkozott.

Az ügy folytatásáról be fogunk számolni!

Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató