Vadhajtások

Felmérés: Szargentini a 4.-ik legnagyobb képviselő az EP kulcsfigurái között

Bolgár, észt, horvát, lengyel és még román képviselő is van, magyar nincs a Politico által az Európai Parlament elmúlt ciklusának kulcsfigurái közé sorolt negyvenes toplistán. Az EU-ról legalaposabban és legprofesszionálisabban tudósító médiavállalkozásaként tartják számon a Politico-t, (Haha,- a szerk.) amely számára a lista összeállításakor a politikai befolyás számított a leginkább.
A Magyarországon igencsak jól ismert holland Judith Sargentini a 4.

És akkor olvassuk el a Soros féle Politico baromságait, ami jól mutatja, hogy a kultúra lezüllesztése, a deviancia reklámozása és a teljes öntudat lerombolása melletti lobbi, “sikeres” politikust tud bárkiből gyártani.

Tizennyolc ország EP-jogalkotói találhatók a meghatározó negyven politikus között, olyanok, akik nagy hatást gyakoroltak a napirendre kerülő témák kiválasztásában, s kiemelkedve a 750 képviselő közül trendeket határoztak meg nem csak a jogalkotás színterén, de általában véve is az egész Európai Unióban– írja a Politico.

Azokat keresték, akik kulcsszerepet játszottak az elmúlt öt évben a legnagyobb érdeklődéseket kiváltó viták témájának kijelölésében, olyanokéban, mint a jogállamiságról, az átláthatóságról, a piacszabályozásról vagy éppen a klímaváltozásról szóló viták. Helyet kaptak olyanok is, akik nagy jelentőségű jogszabályok megalkotásában jeleskedtek, pl. kereskedelmi egyezmények, vagy éppen a roamingdíjak eltörlése.

Vadhajtások.hu