Vadhajtások

Győztünk: A DK feljelentette a Vadhajtásokat de a Választási Bizottság [email protected] :-)

A Fővárosi Választási Bizottság tagjai még sosem hallottak Bede Zsolt nevű személyről, ezért nem is tartják közismert közszereplőnek,- picsogja a retardált 24.hu szennyoldala. (HAHA)

A testület azt követően jutott erre az álláspontra, hogy a Demokratikus Koalíció beadványában fordult a bizottsághoz, miután Bede a párt Nyugati téren felállított sátrát rugdosta egy futball-labdával.

A DK-sok szerint a Vadhajtások botrányhőse ( már említettük, botrányhős a kurva anyátok az,- a szerk.) eleve azért ment a DK-s aláírásgyűjtő helyhez, hogy az aktivistákat zaklassa. Szóváltás alakult ki a felek között, majd a DK-sok kihívták a rendőröket. Az utcai vitáról fénykép is készült, ami a 24.hu-n meg is jelent. Bede a hatóság kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt.

A múlt szerdán történt atrocitás után Dobrev Klára, a DK listavezetője jelezte, hogy a párt bejelentést tesz a választási bizottságnál a választás rendjének megsértése miatt. A Fővárosi Választási Bizottság ezt a bejelentést utasította el, mert a párt nem csatolt bizonyítékot „a sérelmezett tevékenységet elkövető személy beazonosítására”.

Az ellenzéki események, sajtótájékoztatók megzavarására specializálódott Bedéről nem hallott a bizottság, pedig a napokban a rendőrségen rabosították is a focilabdás akciója miatt.

 

Szóval, kedves Degenerált Koalíció, senki nem vette be a szánalmas hisztit amit levágtatok, húzhattok a jó picsába.