Vadhajtások

Mi nem kérünk bocsánatot Blankától! Ő tette ki a tevepatáját, nem mi….

Minket az nem érdekel, ki kér bocsánatot és miért.

Röviden el is mondjuk, miért nem szabad azoktól bocsánatot kérni, semmilyen körülmények között, akik kizárólag a gyűlöletre építenek. Ha bocsánatot kérsz, ezek a gyűlölettől elvakult vadállatok azt nemcsak nem fogadják, hanem kiforgatják azt, és letépik a fejed ebben a tetves liberális mocsokban, ami az interneten van. Mi egy picike oldalnak számítunk, azonban Blanka tevepatáját csak rólunk 10 ezrek osztották meg, cikkünket 43 ezren nyitották meg. Bocsánatot kellene kérni attól, aki baszakszik, arconbaszást recseg, meg a tökünk tudja, miket hordott már össze? Attól, aki 5 kibaszott perc hírnévért közszereplővé válik, elmegy a DK kampányára, leül és kibassza a tevepatáját országnak és világnak?

Hol élünk mi? Ne vicceljetek már.

Leszarjuk Blanka alakját, leszarjuk a külsejét, azt, hogy most a DK felhasználja őt. Pont senkit sem érdekel. De az, aki miniszoknyát vesz fel, leül mint kocsmában a Marika 8 fröccs után, le sem szarja azt, hogy pont látni a tevepatáját, azért ne mi legyünk már a hibásak.

 

Tehát nem bocsánatot kérünk, inkább tanácsot adunk:

Ha olyan helyre mennek a fiatal hölgyek 5 perc hírnévért, ahol Magyarország összes orgánuma ott van, akkor vagy tegyék keresztbe a lábukat, vagy vegyenek fel hosszabb szoknyát, mert a televíziók előtt gyermekek is lehetnek, és nem biztos, hogy a tevepatátokra lennének kíváncsiak…

 

 

 

 

Vadhajtások.hu