2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

München: Allahu akbárt üvöltő mohamedán petárdát dobott egy templomba a húsvéti misén, 24 sérült

Egy mohamedán férfi 'Allahu akbárt' üvöltözve petárdát dobott egy müncheni templomba a húsvéti mise alatt, és a petárda valószínűleg fel is robbanhatott, mert szemtanúk egy durranást hallottak. A templomban a beszámolók szerint mintegy 500 ember lehetett. 24-en megsérültek a kitört pánikban, köztük gyerekek. Bár egyértelműen iszlám terrortámadás történt, a német vezető média a szokásos módon elbagatellizálja a történteket. 


"A TERROR ÁLTAL GYŐZEDELMESKEDEM" - MOHAMED  (Bukhari 4.52.220)


A Korán előírja a muzulmánoknak a hitetlenek elleni 'szent háború', a dzsihád részeként, hogy félemlítsék meg a nem-muszlimokat.

A Jihad Watch ezt a kommentárt fűzte a hírhez:

És készítsétek ellenük, amit csak tudtok; haderőt és lovasságot, amit csak össze tudtok gyűjteni, hogy félelmet (terrort) keltsetek vele Allah ellenségeinek és a ti ellenségeiteknek szívében, és másokéban rajtuk kívül, akiket ti nem ismertek, de Allah ismeri őket.' (Korán 8:60)"

A Searchlight-Germany (2019. április 21.) beszámolója:

"Egy erősen ittas, sötétbőrű, szakállas férfi bement a Szent Pál templomba a horvát közösség húsvéti miséje alatt, egy üveg alkohollal a kezében. Meggyújtott egy petárdát és a templom közepére dobta, miközben azt üvöltötte, hogy "Allahu akbar". Általános pánik tört ki, az emberek sikoltozva menekültek a templomból, hátrahagyva a húsvéti ételekkel teli kosaraikat. Ennek során felnőttek és gyerekek is megsérültek. A kiérkező rendőrök letartóztatták a férfit. Sokkoló képek, amelyeket meg kell osztani, nem maradhatnak rejtve. Sok gyerek került sokkos állapotba. A Merkur Online szerint 24 ember sérült meg."

Videó: helyzetkép a támadás után

A támadásról a teljes képet csak német alternatív forrásokból lehet összerakni.

Elképesztő, hogy a vezető német média (például a Focus) hogyan próbálja meg a szokásos módon elbagatellizálni a történteket, már amelyik egyáltalán beszámol róla. (Ld. források alább). Elhallgatják, hogy Allahu akbárt üvöltött. Hangsúlyozzák, hogy a támadó "nyilvánvalóan mentálisan sérült" és "erősen ittas" volt. Sietnek már a cikk elején közölni, hogy a 24 ember "csak minimálisan sérült meg"; és a sérülések a "tömeg kontrollálatlan reakciójának tudhatók be". Burkoltan arra célozva, hogy a németek / horvátok hibája, hogy voltak egyáltalán sérültek. A főcímekben annyit írnak az elkövetőről, hogy "egy férfi" - egyetlen utalás sincs a származására, nemhogy a vallására. Ilyen módon még a németeket is besározzák. Valamint hozzáteszik, hogy a "rendőrség szerint a támadó nem jelent veszélyt" - ami egyértelmű  ellentmondásban áll azzal, ha "mentálisan sérült" (lenne). Semmitmondó képeket közölnek, elfedve a drámai helyzetet.

Mindennek természetesen az iszlám védelme a célja, azáltal, hogy eltitkolják a cselekmény valódi indítékát, a dzsihádot. Az ilyen "tájékoztatással" a "vezető média" aláássa a német lakosság és egész Európa biztonságát.

Német források szemtanúk beszámolója alapján egy durranó hangról is beszámolnak, tehát a támadó bizonyára nem csupán "bedobta" a templomba a petárdát, hanem az fel is robbant.

Az indítékot egyetlen bűncselekményről sem lehet leválasztani a büntetőjog szerint:

Az 'Allahu akbar' jelentése: 'Allah a leghatalmasabb' - azaz a hatalma nagyobb, mint a te kormányodnak vagy istenednek. Ezt egy támadás során üvöltözni az iszlám felsőbbrendűségtudat agresszív kinyilvánítása. Ez tehát egy politikai célú támadás volt, amely valószínűleg a terrocselekmény kategóriájába tartozik.

Forrás: 

https://www.jihadwatch.org/

https://dzsihadfigyelo.blogstar.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató